Κυριακή , 19 Μάρτιος 2023
Το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Σαββατοκύριακο εν όψει και οι περισσότερες θα έχουμε σίγουρα περισσότερο χρόνο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας! Είτε καταφέρουμε να αποδράσουμε σε κάποιο κοντινό προορισμό, είτε όχι, νομίζω, όλες θα θέλαμε να είμαστε πιο στιλάτες και περιποιημένες ιδιαίτερα στις βραδινές μας εξόδους!

Βρήκαμε λοιπόν, την πιο αντισυμβατική messy πλεξούδα για την οποία δε χρειάζεται ούτε ένα λαστιχάκι! Μέσα σε λίγα λεπτά και με μερικές απλές κινήσεις μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να κουραστείτε καθόλου… Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τις εικόνες και να ακολουθήσετε βήμα-βήμα τις οδηγίες. (Αν έχετε σπαστά ή μακριά μαλλιά τότε δεν πρέπει να παραλείψετε να το κάνετε).

 

1wdrgdfgh eb86e

Αρχικά, για να πετύχετε πιο messy αποτέλεσμα και με extra φυσικό όγκο, μπορείτε να κάνετε με το ψαλίδι μερικές χαλαρές μπούκλες σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Ανοίξτε τις μπούκλες με τα χέρια σας.

2afgsdfg e685d

Προσθέστε- αν θέλετε- για πιο σταθερό και «γεμάτο» αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, ένα προϊόν hair styling, όπως πούδρα μαλλιών, λακ ή ξηρό σαμπουάν.

3aasfddgf 8543e

Ξεκινήστε σε αυτό το σημείο να κάνετε το χτένισμα, παίρνοντας δυο μικρές τούφες – μια από τα δεξιά και μια από τα αριστερά- από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας!

4dfgsdg 8a810

Δέστε αυτές τις δύο τούφες σε ένα κόμπο και στερεώστε με δύο μικρές φουρκέτες ή τσιμπιδάκια δεξιά και αριστερά.

5dsfgsdf 7a2f7

6fghdfg 0ec2e

Στη συνέχεια, πάρτε τις δύο άκρες μαλλιών σας και περάστε τις αρχικά, από την κάτω πλευρά της πλεξούδας και έπειτα, διασταυρώστε τις από την πάνω πλευρά,  κάνοντας ξανά κόμπο. Δεν χρειάζεται να σφίξετε πολύ τους κόμπους με τα μαλλιά σας προκειμένου να πετύχετε ένα πιο messy αποτέλεσμα.

 

7hghj 2a699

Συνεχίσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, όσες φορές θέλετε, προσθέτοντας στις ήδη υπάρχουσες τούφες νέες.

Στο τέλος, ανοίξτε με τα δάκτυλά σας τα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε περισσότερο όγκο. Ψεκάστε με λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Πηγή: queen.gr