Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

To ταξίδι της Vichy στην Τήνο που θα θυμάμαι για καιρό…

Ένα κυκλαδίτικo νησί… σαν εκείνα που το μάτι σου χάνεται ανάμεσα στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας, ένας ήλιος ζεστός, καλοκαιρινός, η απολαυστική μυρωδιά του αντιηλιακού που αγκαλιάζει και προστατεύει την επιδερμίδα σου και fitness δραστηριότητες που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος για να βιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία mini απόδραση ευεξίας και ομορφιάς; Μα φυσικά… καλό φαγητό και αυτό υπήρχε στο ταξίδι μου στην Τήνο στο οποίο βρέθηκα με αφορμή τα λανσαρίσματα των νέων προϊόντων μιας αγαπημένης μου εταιρείας, της Vichy!

Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, σε απόσταση δύο λεπτών με το αυτοκίνητο από την παραλία του Αγίου Φωκά στην Τήνο, το Diles & Rinies, ένα πολυτελές συγκρότημα με ανεξάρτητες βίλες οι οποίες περιβάλλονται από έναν ανθισμένο κήπο, πισίνα και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ήταν το… σπίτι μου για τις δύο ημέρες. Η φάση ήταν «combining work with pleasure» διότι στο πανέμορφο αυτό νησί πήγα για να περάσω καλά με ανθρώπους που συνεργάζομαι χρόνια και αγαπώ αλλά και για να ανακαλύψω με τον πλέον βιωματικό τρόπο τα νέα, επαναστατικά προϊόντα που φέρουν την πιστοποίηση της Vichy.

Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να δεις τι αξίζει να περιλαμβάνει μια σύντομη απόδραση στην Τήνο, ρίξε μια ματιά στο δικό μου πρόγραμμα!

DAY #1

Σε μία εντυπωσιακή, πέτρινη βίλα με περίμενε αρχικά μία ευχάριστη έκπληξη. Ένα νεσεσέρ με το όνομά μου και ένα σημείωμα που προμήνυε το πόσο όμορφα θα περάσουμε στο νησί.

00014

Τι άλλο βρήκα στο δωμάτιό μου; Ένα «αφράτο» μπουρνούζι με το όνομά μου αλλά και εκείνο της Vichy κεντημένο στο πίσω μέρος του καθώς και ένα μπουκάλι με νερό, λεμόνι και δυόσμο για το detox και το καλωσόρισμα. Όλα προμήνυαν πως το pampering θα ξεκινούσε δυναμικά!

Φυσικά και θα σου δώσω μία γεύση από το εσωτερικό και από τη θέα που αντίκρισα από την πρώτη στιγμή.

 

Επόμενη στάση ήταν η διάσημη παραλία των surfers, οι Κολυμπήθρες. Εκεί μάθαμε τα πρώτα υπέροχα νέα της Vichy και πιο αναλυτικά, ενημερωθήκαμε για τα αντιηλιακά νερά Ideal Soleil. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή άφιξη στον πλανήτη της ομορφιάς που πραγματικά με ενθουσίασε. Γιατί; Διότι τα συγκεκριμένα προϊόντα απορροφώνται άμεσα, έχουν εντελώς αόρατο αποτέλεσμα και παράλληλα αφήνουν την επιδερμίδα υπέροχα ενυδατωμένη.

00052
2 copy

Τα αντηλιακά νερά σου τα πήρες;

Αν κάνεις surf, σου αρέσουν τα θαλάσσια σπορ ή απλούστατα, στις διακοπές σου στο νησί θέλεις να κάνεις πολλή ηλιοθεραπεία, τότε τα αντηλιακά νερά προστασίας της Vichy είναι η πιο βολική και αποτελεσματική επιλογή που μπορείς να κάνεις. 

Έχουν SPF 30, διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη και προστατεύουν το ίδιο με μια κλασική κρέμα αντίστοιχου δείκτη. Το μυστικό τους; Οι δύο φάσεις της σύνθεσής τους αναμειγνύονται ακριβώς πριν την εφαρμογή, ενώ η αναλογία «ελαιώδους» και «υδατικής» φάσης, προσφέρει άψογο και αόρατο αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακινήσεις δυνατά το μπουκάλι, ώστε οι δύο φάσεις να αναμειχθούν και να δημιουργηθεί μια υφή απίστευτα ανάλαφρη, υπέροχα δροσερή, και εξαιρετικά αποτελεσματική. Χάρη στην ειδική αντλία του μπουκαλιού που διαχέει 1.000.000 σταγόνες σε κάθε εφαρμογή -δηλαδή 17 φορές περισσότερο από ένα κλασικό σπρέι– η σύνθεση παραμένει λεπτόρρευστη, αέρινη, και εντελώς διάφανη.

IMG 4961
 

Πιο αναλυτικά, το αντηλιακό νερό προστασίας με SPF 30 για ενυδάτωση εμπεριέχει στην υδατική του φάση υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Την ίδια ώρα, στο αντηλιακό νερό προστασίας για λαμπερό μαύρισμα, το φυτικής προέλευσης β-καροτένιο που περιέχει βελτιώνει την ομοιομορφία της επιδερμίδας και χαρίζει φυσικό και χρυσαφένιο, χάρη στις φυσικές χρωστικές του. Τέλος, το αντηλιακό νερό προστασίας με SPF 30 με αντιοξειδωτικά, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση στην επιδερμίδα, χάρη στις πολυφαινόλες μύρτιλου που περιέχει! Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το σύστημα φίλτρων ευρέως φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVA, UVB και τις μακρές UVA το οποίο υπάρχει σε όλα τα προϊόντα της σειράς.

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Από την παραλία φυσικά, δεν έλειπε και η υπόλοιπη οικογένεια αντιηλιακών Vichy Ideal Soleil που εδώ και πολλά χρόνια μας προσφέρει μέγιστη προστασία, ενυδάτωση και μαύρισμα σε πρόσωπο και σώμα. Στο ταξίδι μας στην Τήνο, όμως, ενημερωθήκαμε για την ανανεωμένη σύνθεσή τους η οποία έχει εμπλουτιστεί με αντιγηραντικούς παράγοντες που καταπολεμούν τη φωτογήρανση!

00057
Tα νέα όμως δε τελειώνουν εδώ! Τι είναι απαραίτητο έπειτα από κάθε έκθεση μας στον ήλιο; Μα φυσικά, η πλούσια και αποτελεσματική ενυδάτωση που θα επαναφέρει στην επιδερμίδα την ισορροπία που έχει ανάγκη. H Vichy είχε μεριμνήσει και για αυτό και η δεύτερη μέρα του ταξιδιού μας στην Τήνο περιλάμβανε πολλές ακόμη πολλές «εκπλήξεις».

DAY #2

Η μέρα μας ξεκίνησε με ένα μεγάλο, χορταστικό, fitness πρωινό που θα μας έδινε ενέργεια και όρεξη για όσα θα ακολουθούσαν και μεταξύ άλλων, περιλάμβαναν άσκηση… πολλή άσκηση!

000307

Ναι, εκτός από τα κατάλληλα για την επιδερμίδα μας προϊόντα, είναι σημαντικό να μεριμνούμε ώστε να διατηρούμε το σώμα μας και φυσικά την υγεία μας σε άριστη κατάσταση. Πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Με σωστή άσκηση!

Κατά την παραμονή μας στην όμορφη Τήνο, λοιπόν, γνωρίσαμε το «hot» δίδυμο fitVPaddiction. Πρόκειται για δύο έμπειρες fitness instructors οι οποίες μας έδειξαν μερικές εξαιρετικές ασκήσεις για να βγούμε φέτος στην παραλία δείχνοντας πιο γυμνασμένες από ποτέ.

000415
000417

Αφού γυμναστήκαμε και αναζωογονηθήκαμε, αποφασίσαμε πως έπρεπε να χαρίσουμε έξτρα ενέργεια και λάμψη και στην επιδερμίδα μας. Στραφήκαμε, λοιπόν, στην αγαπημένη μας ενυδατική σειρά Aqualia Thermal και μάθαμε τα πάντα για την ανανεωμένη σύνθεσή της η οποία σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορη!

000327
 

Αντλώντας έμπνευση από τα διαλύματα που σχεδιάζονται για τους αθλητές ή για άτομα που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση, τα εργαστήρια της Vichy δημιούργησαν μια σύνθεση που αποτελεί ένα πραγματικό «cocktail» ενεργών συστατικών παρέχοντας βέλτιστη, μακράς διαρκείας ενυδάτωση, στο εσωτερικό του δέρματος. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και υαλουρανικό οξύ, τα 100% υποαλλεργικά προϊόντα της σειράς σίγουρα αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας. Φυσικά, από το εξαιρετικό αυτό προϊόν δεν λείπει το 100% αγνό, ιαματικό νερό που πηγάζει από τα βάθη της ηφαιστειακής περιοχής της Auvergne. Το νερό αυτό διαθέτει μια μοναδική ισορροπία και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία!

000380

Το ταξίδι μας «έκλεισε» με μία στάση για υπέροχο φαγητό στο λιμάνι της Τήνου. Όπως ήταν αναμενόμενο, στα πιάτα μας, μας περίμενε μία ακόμη ιδιαίτερη και άκρως γευστική έκπληξη, όπως μπορείς να δεις και στην παρακάτω φωτογραφία! Δεν συμφωνείς πως αυτή τη mini απόδραση με τη Vichy αξίζει να το θυμάμαι για καιρό;

IMG 4985
 

Στα πιάτα μας φυσικά και πάλι μας περίμενε μία μικρή έκπληξη για το ταξίδι…

Δε συμφωνείς πως αυτό το ταξίδι της Vichy αξίζει να το θυμάμαι για καιρό;

Δες παρακάτω gallery με περισσότερο φωτογραφικό υλικό 

 
 

Πηγή