Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Trend Alert! Ήρθε η ώρα να φορέσεις πορτοκαλί ρουζ

Το ρουζ το έχουμε εκθειάσει δεκάδες φορές και δεν χρειάζεται ακόμα μία. Ξέρεις ότι είναι εκείνο που σου χαρίζει όψη υγείας και που δίνει χρώμα στο πρόσωπό σου κυρίως τον χειμώνα. Τον χειμώνα λοιπόν, φοράμε ροδαλές αποχρώσεις παραδοσιακά αφήνοντας τα ροδακινί για το καλοκαίρι όμως είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μία ακόμα επιλογή: Το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί ρουζ βλέπεις, αρχίζει να γίνεται τάση και μπορεί με ένα πέρασμα να «ζεστάνει» την επιδερμίδα σου πολύ καλύτερα από το ροζ και το ροδακινί.

Το είδαμε στις πασαρέλες και σε μερικά uber trendy κορίτσια στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας και σκεφτήκαμε πως ίσως ήρθε η ώρα να το υιοθετήσουμε και εμείς.

Bora Aksu

Ρωτήσαμε λοιπόν τους makeup artists και φίλους μας οι οποίοι είπαν ένα τεράστιο go for it και μας παρακάλεσαν μόνο να μην το παρακάνουμε. Δεν πειράζει αν βάλεις λίγο παραπάνω ροζ στα μάγουλά σου γιατί αυτό είναι το χρώμα που θα έπαιρναν φυσικά αν ντρεπόσουν ή αν κρύωνες πολύ. Το πορτοκαλί δεν είναι ένα χρώμα που φυσικά παίρνουν τα μάγουλά μας συνεπώς χρειάζεται φειδώ και προσοχή. Δες τώρα μερικά τέλεια πορτοκαλί ρουζ…


Πηγή