Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Trend alert! Αυτή η τάση είναι τέλεια για τα καστανά κορίτσια

Σήμερα ο Αύγουστος ρίχνει αυλαία και από αύριο ημερολογιακά θα μπούμε στο φθινόπωρο. Μπορεί λίγο να νοσταλγούμε τις ατέλειωτες μέρες στην παραλία, τη χαλαρή και ανέμελη διάθεση που είχαμε πριν 15 μέρες, όμως, μπορούμε να κάνουμε αυτό το διάστημα επαναπροσαρμογής λίγο καλύτερο… με μια μικρή ανανέωση.

Ε, ναι! Το φθινόπωρο είναι η τέλεια ευκαιρία για μια ανανέωση στην εμφάνισή μας και δεν μπορούμε παρά να ξεκινήσουμε από τα μαλλιά μας. Σε αυτό εδώ το θέμα θα ασχοληθούμε με τα καστανά κορίτσια μας, τα οποία πάντα επιζητούν ένα λαχταριστό και ζουμερό χρώμα, γεμάτο λάμψη και φυσικό αποτέλεσμα. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με το balayage trend που επιτάσσει αυτό το φθινόπωρο η μόδα.

Το #chocolatechai είναι το χρώμα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο για να ανανεώσεις τα καστανά μαλλιά σου. Πρόκειται για ένα καστανό, sexy χρώμα, που μοιάζει με τον latte καφέ που απολαμβάνεις τα πρωινά στο γραφείο και γίνεται με την τεχνική balayage. Έχουμε πει αρκετές φορές ότι με την τεχνική balayage τα μαλλιά σου αποκτούν ένα sunkissed αποτέλεσμα. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, η ρίζα σου παραμένει αρκετά σκουρόχρωμη και με μερικά babylights γύρω από το πρόσωπο ή στις άκρες της τρίχας ανοίγει το χρώμα αποκτώντας ένα ελαφρύ, απαλό και ανοιχτόχρωμο καστανό του latte coffee… σαν να σε έχει «φιλήσει» ο ήλιος.

Αν, λοιπόν, σου κινήσαμε το ενδιαφέρον και σε βάλαμε σε σκέψεις, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery για να καταλάβεις για το πόσο κομψό, φρέσκο και λαχταριστό είναι το #chocolatechai χρώμα. Μετά, μπορείς με την ησυχία σου να βγάλεις τα απαραίτητα screenshots και να κλείσεις το ραντεβού με τον κομμωτή σου!

Cover photo: @hairbyrachelauren

Διάβασε ακόμα: 4 περιβαλλοντικοί παράγοντες που επιταχύνουν την πρόωρη γήρανση


Πηγή