Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#Trending Αυτό το nail art ήρθε από τα παλιά και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου!

Another day, another nailspiration και για δεύτερη μέρα στη σειρά θα μιλήσουμε για τάσεις. Έτσι πάει! Μπορεί να περάσει ολόκληρος μήνας χωρίς να κουνηθούν τα trends και μέρες που εμφανίζονται όλα σχεδόν ταυτόχρονα. Αυτό έγινε και τώρα, με τα κυματιστά νύχια που είναι και πάλι τάση. Πότε ήταν ξανά τάση; Το 2020… Τη χρονιά που θέλουμε να ξεχάσουμε. Είναι λογικό να μην το θυμάσαι γιατί είχαμε όλοι πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολούσαν αλλά πράγματι, τα #WavyNails ήταν τάση και τώρα επανήλθαν.

Το feed μας γέμισε ξανά κυματιστά σχέδια σε όμορφα νύχια και είμαστε χαρούμενες γιατί είναι το nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου αν το θελήσεις. Οι wavy γραμμές δεν απαιτούν σταθερό χέρι, οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι άπειροι και αν επιλέξεις τα μοτίβα που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery θα έχεις ένα super chic αποτέλεσμα!

Κάθισε λοιπόν λίγο πιο αναπαυτικά, φτιάξε καφέ και κάνε το απαραίτητο scroll για να φτάσεις στην nailspiration gallery που φτιάξαμε για εσένα. Και όσο το κάνεις αυτό, σκέψου ότι είναι και Πέμπτη! Όχι, μην σκέφτεσαι πώς πέρασε και πάλι η εβδομάδα, συγκεντρώσου στο ότι έρχεται ΣΚ…

Διάβασε ακόμα: Τα #floatinginknails είναι τάση και η Betina Goldstein σου δείχνει ακριβώς πώς να τα κάνεις (video)


Πηγή