Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Trending! Η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ φέτος είναι τα περλέ νύχια και το ακούμε ευχάριστα

Το περλέ –όπως είπαμε- είναι παρεξηγημένο. Μας θύμιζε θείες από το παρελθόν που έκαναν ασορτί μανικιούρ πεντικιούρ σε κοραλλί περλέ και δεν το θέλαμε. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν φέτος και αυτές οι θείες θα αποδειχθεί ότι ήταν πολλά χρόνια μπροστά αφού το περλέ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Φυσικά, το περλέ σήμερα με το περλέ τότε δεν έχει καμία σχέση. Τα ιριδίζοντα στοιχεία που θα βρεις στα σημερινά περλέ βερνίκια είναι τόσο διακριτικά και με τόσο απόκοσμη λάμψη που –οριακά- δεν θα έπρεπε να τα λέμε περλέ αλλά να βρουμε νέα ονομασία.

Σε κάθε περίπτωση, τα φετινά περλέ δεν είναι μόνο τα ιριδίζοντα λευκά και μπεζ αλλά η λάμψη της πέρλας έχει κάνει κατάληψη σε όλο το χρωματικό φάσμα. Από ροζ και μπλε, σε καφέ και πράσινα, τα φετινά περλέ βερνίκια είναι εδώ για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και να κάνουν τα δάχτυλά μας να μοιάζουν στολισμένα με κοσμήματα.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, το περλέ στα νύχια (ποδιών και χεριών) είναι η νέα μας εμμονή και θα αφιερώσουμε πολλά nailspiration σε αυτό. Μέχρι τότε όμως, αποφασίσαμε να σου δείξουμε τα δέκα βερνίκια που θα πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου αυτό το καλοκαίρι για να έχεις νύχια fabulously περλέ και on trend. Κάνε ένα ακόμα scroll για να δεις την gallery που σου ετοιμάσαμε και μείνε συντονισμένη!

Διάβασε ακόμα: Λευκά nail art: Είναι τα πιο κομψά και έχουμε 20 για να αντιγράψεις


Πηγή