Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

#trending: Η πιο hot τάση στα μαλλιά είναι τέλεια για ξανθές ΚΑΙ για μελαχρινές

Ναι, ναι… Ήρθε η ώρα που θα μιλήσουμε για τις τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι ακόμα εδώ αλλά η μόδα και η ομορφιά είναι πάντα μία σεζόν μπροστά γι᾽αυτό θέλουμε να είσαι ενήμερη. Όχι, ασφαλώς και δεν θα πούμε ακόμα καλό χειμώνα και δεν θέλουμε να το ακούσουμε μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου αλλά για τις τάσεις θα πούμε και θα ξεκινήσουμε με τα χρώματα των μαλλιών.

Μία τάση φέτος τον χειμώνα θα κάνει πολύ δυναμικό comeback και έχουμε χαρεί ιδιαιτέρως αφού μπορούν να την υιοθετήσουν τόσο οι ξανθές όσο και οι μελαχρινές. Είναι τα #SmokyGoldHair και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι περιλαμβάνει αυτό το hair trend που ήρθε από τα παλιά για να μας ενθουσιάσει.

Το πρωτοείδαμε τον περασμένο χειμώνα και μας είχε ενθουσιάσει αλλά τότε αφορούσε σχεδόν αποκλειστικά τις ξανθές. Ουσιαστικά, τα #SmokyGold μαλλιά θέλουν σαντρέ ανταύγειες να μπλέκονται με χρυσές και να δίνουν βάθος και διάσταση στο συνολικό χρώμα των μαλλιών. Όπως είπαμε, όταν πρωτοεμφανίστηκε η τάση, αφορούσε τις ξανθές φέτος όμως θα τη δούμε και σε καστανά μαλλιά.

Οι καστανές, σαντρέ ανταύγειες εμπλουτίζονται με ιριδίζουσες χρυσές και έτσι δημιουργούν το τέλειο blend που φωτίζει όλο το πρόσωπο και βοηθά τις καστανές να… ανοίξουν λίγο το χρώμα τους χωρίς να δεσμευτούν πολύ ή να κάνουν τεράστια αλλαγή. Αν μας ρωτάς, είναι το ιδανικό χρώμα για ένα φρεσκάρισμα χωρίς δεσμεύσεις μετά τις διακοπές.

Αρκετά όμως σου το περιγράψαμε, ώρα να στο δείξουμε! Στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα τέλεια χρώματα για ξανθές και μελαχρινές που ακολουθούν τους #SmokyGold κανόνες και είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψεις όσο και εμείς. Δες τα όλα και κράτα τα απαραίτητα screenshots για να πας στον κομμωτή σου.

Διάβασε ακόμα: Το πιο trendy τροπικό μανικιούρ είναι αυτό και σου δείχνουμε πώς να το κάνεις (video)

 

 


Πηγή