Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Trending! Το nectar blonde θα είναι το πιο γλυκό ξανθό της ερχόμενης άνοιξης

Τον φετινό χειμώνα πρωταγωνίστησαν ξεκάθαρα οι καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι παράλογο αυτό. Πάντα όταν ο καιρός κρυώνει και γίνεται πιο μουντός εμείς οι γυναίκες αναζητάμε πιο σκούρες αποχρώσεις για τα μαλλιά μας. Ε, λοιπόν, αυτό έγινε… και με το παραπάνω τους τελευταίους μήνες.

Καθώς οδεύουμε προς την άνοιξη βέβαια – μην ξεχνάς πως σε 15 μέρες σχεδόν μπαίνει ο Μάρτιος- θα αναζητάμε ολοένα και περισσότερo ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά μας. Ευτυχώς, οι τάσεις είναι με το μέρος μας και έτσι την άνοιξη του 2022 θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το nectar blonde!

Expensive blonde! Η Jessica Alba υιοθέτησε το πιο hot ξανθό του 2022

Τι ακριβώς είναι το nectar blonde

Αν είσαι καστανόξανθο ή ξανθό κορίτσι, go for nectar blonde τη φετινή άνοιξη. Είναι ένα από τα πιο ωραία hair color trends που έχεις δει τελευταία και βάζω στοίχημα πως θα το αγαπήσεις. Στην ουσία, το nectar blonde είναι μια ονειρεμένη, κρεμώδης και λαμπερή ξανθή απόχρωση που «παίζει» ανάμεσα στο πλατινέ, χρυσό και ζεστό ξανθό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tom Smith (@tomsmithhd)

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου, ζήτησε από τον hair colorist σου να σου κάνει μια μπεζ-χρυσή βάση με θερμές ανταύγειες στην απόχρωση της βανίλιας γύρω από το πρόσωπο. Αυτό το τρικ θα αναδείξει ακόμα καλύτερα το nectar blonde σε εσένα που είσαι κορίτσι με ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά ή σκούρα ξανθά.

Ένα hair color trend απότα 90’s

Το nectar blonde δεν είναι κάτι καινούριο! Ήταν μια τάση που κυριάρχησε τη δεκαετία του 1990 και, μάλιστα, τη λάτρεψαν τα top models της εποχής. Πιο πολύ από όλες, όμως, αγάπησε το nectar blonde η Claudia Schiffer. Να δες τη…

claudia1

Αν, λοιπόν, μπήκες ήδη στον πειρασμό και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το nectar blonde, do it! Δες και παραδείγματα του hair color trend στην παρακάτω gallery και έχει δίπλα σου το τηλέφωνό σου. Θα το χρειαστείς για να κλείσεις ASAP ραντεβού με τον κομμωτή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Underlights: Το πιο hot hair color trend των 90’s είναι και πάλι τάση το 2022
  • To milk tea hair color trend είναι super hot το 2022 – Έγινε ήδη viral στο Instagram




Πηγή