Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Trending! 10 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

Πριν από ενάμιση χρόνο, το γεγονός ότι μπορούσαμε να κάνουμε στα μαλλιά μας ό, τι θέλουμε και όποτε θέλουμε, ήταν δεδομένο. Δεδομένα σαν αυτά όμως, έχουν πλέον ανατραπεί με τον ερχομό του κορονοϊού και της πανδημίας γι᾽αυτό, το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των ινστιτούτων, μετατρέπεται κάθε φορά σε γιορτή! Αυτό τον καιρό λοιπόν τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά και μπορείς να τα επισκεφθείς για να κάνεις μία ανανέωση στο χρώμα σου (δοκίμασε το root melt!) ή και στο κούρεμά σου. Αυτό είναι και το θέμα μας σήμερα: Τα πιο hot κουρέματα της σεζόν.

Εκτός από τους συνήθεις ύποπτους –το καρέ και τις αφέλειες στις κλασικές τους μορφές, η φετινή άνοιξη έχει και άλλες πολύ φρέσκιες και πρακτικές προτάσεις για κάθε τύπο μαλλιών και γούστο. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αφελειών για να διαλέξεις, διαφορετικά καρέ, απροσδόκητα blast from the past κουρέματα που είχαμε παρεξηγήσει, ακόμα και κουρέματα που δεν θα θυσιάσουν το μήκος των μαλλιών σου.

Το μήνυμα του hairstyling αλλά και των κουρεμάτων για αυτή τη σεζόν είναι: Fun, fun, FUN! Γι᾽ αυτό θα δούμε κουρέματα πραγματικά διασκεδαστικά (και πολύ sexy αν μας ρωτάς) αλλά κυρίως κουρέματα που δεν απαιτούν πολύ από τον χρόνο σου ούτε και επενδύσεις σε εργαλεία και προϊόντα. Εμείς θα σου τα δείξουμε όλα παρακάτω και το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να πας στο κομμωτήριο. Όχι, όχι για να κάνεις κάποιο από αυτά στα τυφλά!

Θέλουμε να κλείσεις το ραντεβού σου και να συζητήσεις με τον κομμωτή σου (που έχεις να δεις και τόσο καιρό). Πρέπει να διαλέξεις σύμφωνα με τα μαλλιά σου και με το lifestyle σου συνεπώς, θα επιλέξεις μεν ένα από τα πιο καυτά κουρέματα της σεζόν αλλά η επιλογή σου θα ταιριάζει στη δική σου ζωή. Το να κάνεις ένα κούρεμα που θα σε ταλαιπωρήσει άλλωστε, δεν είναι καθόλου fun!

Κάνε τώρα ένα scroll για να δεις τα 10 trendy κουρέματα που αξίζει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού σου και κράτα screenshot ή βάλε τη σελίδα μας στα bookmarks για να τα συζητήσετε όλα! Καλή άνοιξη girl!

 Διάβασε ακόμα: Τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια δοκίμασε τη root melt τεχνική βαφής μαλλιών

 


Πηγή