Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Trends FW/18': Στολίδια στα μαλλιά

Αργά αλλά σταθερά καλύπτουμε ένα-ένα τα trends στα μαλλιά και το μακιγιάζ πριν ακόμα γυρίσεις από τις διακοπές. Έλα μη γκρινιάζεις! Δε λέμε καλό χειμώνα (δολοφονούμε όποιον το ξεστομίζει), απλά σε προετοιμάζουμε! Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τα αξεσουάρ που είδαμε στις πασαρέλες. Ήταν πολλά και τα στολίδια στα μαλλιά θα είναι τάση. Ας ξεκινήσουμε με την throwback προσέγγιση όπως την είδαμε στην πασαρέλα του Tom Ford.

Η μαύρη σου κορδέλα γίνεται και πάλι τάση και φοριέται με τα μαλλιά πιασμένα ή και λυτά. Το ίδιο comeback  όμως κάνει και το μεγάλο κλάμερ σου όπως είδαμε στην πασαρέλα του Alexander Wang.

 1 ALEXANDER WANG

Θα ξαναπιάσεις λοιπόν τα μαλλιά σου όπως τα έπιανες στο σχολείο! Μιας που μιλήσαμε όμως για σχολείο… Θα πρέπει να ξεθάψεις και αυτή σου την κορδέλα…

2 PRABAL GURUNG

Την είδαμε στην πασαρέλα του Prabal Gurung και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ναι, επανήλθε δυναμικά αυτό το αξεσουάρ. Ας περάσουμε όμως στην υπερβολή των αξεσουάρ μιας που την επόμενη σεζόν επιβάλλεται. Στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana είδαμε στέμματα…

 4 DOLCE GABBANA

Ενώ στον Christian Siriano είδαμε στολισμένα αξεσουάρ που έμοιαζαν με διαδήματα και είχαν έντονα χρώματα (άλλη μία τάση).

5 CHRISTIAN SIRIANO

Επίσης, στην πασαρέλα της Simone Rocha, τα μοντέλα περπάτησαν με στολισμένα up dos ασορτί με τα σκουλαρίκια τους!

6 SIMONE ROCHA

Δεν τελειώσαμε όμως. Δεν είχαμε μόνο blast from the past αξεσουάρ και εκκεντρικά statements. Είχαμε και μικρότερα κομμάτια αλλά εξίσου εντυπωσιακά όπως αυτά στο show του Marc Valvo

7 MARC VALVO

Και βέβαια όμως αυτά στην πασαρέλα του οίκου Max Mara που μας άρεσαν πολύ κι ας μην μας λένε Μαρία (see what we did there..?).

8 MAX MARA

Τέλος, τα ομορφότερα αξεσουάρ, αυτά που εύκολα θα φορούσαμε, τα είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Zadig & Voltaire και ναι, τα θέλουμε όλα!

9 ZADIG VOLTAIRE

Λοιπόν;
Θα φορέσεις φέτος αξεσουάρ στα μαλλιά;
Ποια σου άρεσαν περισσότερο;

 

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα αρώματα έχουν τα ομορφότερα μπουκάλια

20 μαυρόασπρα nail art που μπορείς να κάνεις πριν έρθει ο χειμώνας

To γλωσσάρι της ανταύγειας: Ξέρεις τι ζητάς;


Πηγή