Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

TRESbasic: Τα προϊόντα που πρέπει να έχει η hairstyle «γκαρνταρόμπα» σου αυτή τη σεζόν

Σύμφωνα με το TRESemmé, φέτος θα είναι η χρονιά που τα 90’s θα επιστρέψουν πιο δυναμικά από ποτέ. Ήδη, οι πασαρέλες έχουν γεμίσει με κομμάτια που μας θυμίζουν την πιο fun δεκαετία της μόδας και το ίδιο φυσικά ισχύει για τα μαλλιά. Πολλαπλά buns, spikey crowns, κότσοι που θυμίζουν off-duty μοντέλα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ολόισια χτενίσματα και χτενίσματα με όγκο, που φέρνουν στο μυαλό τα supermodels της δεκαετίας του 90.

Εννοείται, σαν αυθεντικά 90’s babies, θέλουμε να επαναφέρουμε στο στιλ και τα μαλλιά μας όλο το grunge, fun glam της δεκαετίας του 90 και ήδη έχουμε αρχίσει τις ανασκαφές στις ντουλάπες μας για vintage κομμάτια. Ενώ όμως, ψάχνουμε ΚΑΙ για τα butterfly clips που είχαμε στο λύκειο, παρατηρούμε ότι από τη γκαρνταρόμπα των μαλλιών μας λείπουν πράγματα.

Όταν λέμε πράγματα, εννοούμε ασφαλώς τα προϊόντα TRESemmé που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τα trending hairstyles. Ναι, τα μαλλιά μας έχουν τη δική τους γκαρνταρόμπα και υπάρχουν basics τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από αυτή. Έχουμε και λέμε…

 image005

TRESemmé Curl Mousse

O πιο ελαφρύς αφρός που χαρίζει αόρατο κράτημα και μοναδικό σχηματισμό στις μπούκλες.

image007

Γιατί; Γιατί τα 90’s είναι γεμάτα με κυματισμούς και μπούκλες και ένα από τα πιο καυτά χτενίσματα της σεζόν είναι το model off-duty bun.

 image008

TRESemmé Keratin Smooth Oil 

Το «μαγικό» λαδάκι του TRESemmé που θρέφει, λειαίνει και καταπολεμά το φριζάρισμα με μία σταγόνα.

Γιατί; Γιατί τα 90’s ήταν sleek and smooth αλλά κυρίως γιατί το συγκεκριμένο λάδι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου καμία σεζόν!

image010

TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray

Η «ασπίδα» προστασίας της τρίχας ενάντια στη θερμότητα! Είναι από τα Basics της hairstyle γκαρνταρόμπας μας κάθε σεζόν, κάθε μέρα, κάθε εποχή.

image012

Γιατί; Γιατί τα 90’s θέλουν στην πρίζα όλα μας τα θερμά εργαλεία, μέχρι και την τοστιέρα μαλλιών.

image014

TRESemmé Volume & Lift 

Ανάλαφρος αφρός που χαρίζει τέλειο όγκο στα μαλλιά, ανασηκώνοντας τη ρίζα και χαρίζοντας τέλειο κράτημα.

image015

Γιατί; Γιατί ένα από τα motto των 90’s ήταν το «go big or go home» και γιατί το Big 90’s Blowout είναι ήδη #trending.

image017

TRESemmé Flawless Volume 

Ελαφριά λακ που χαρίζει σταθερό, αόρατο κράτημα. Φεύγει με ένα βούρτσισμα, δεν βαραίνει τα μαλλιά και τα κρατά στη θέση τους για ώρες.

Γιατι; Γιατί αν πρέπει να επενδύσεις σε μία λακ, πρέπει να είναι αυτή. Μπορεί να σου δώσει κράτημα, ακόμα και υφή με ένα ψέκασμα χωρίς να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν επιτηδευμένα.

Αυτή είναι λοιπόν η hairstyle γκαρνταρόμπα, που θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις κάθε τάση στο σπίτι και να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα με την υπογραφή του TRESemmé.


Πηγή