Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Trick or treat; Halloween και ήρθε η ώρα να κάνεις στον εαυτό σου το πιο λαχταριστό «κέρασμα»!

Η πιο spooky γιορτή του χρόνου πλησιάζει και έχει την «τιμητική» της και στην Ελλάδα, με τις πιο μεγάλες πόλεις της χώρας να γεμίζουν κάθε χρόνο αυτή την εποχή με ζόμπι, βαμπίρ και μάγισσες. Ναι, η φάση τον Οκτώβριο είναι «trick or treat» και επιβάλλει… κολοκύθες και μια special beauty routine.

«Φάρσα ή κέρασμα», λοιπόν; Για να μην είσαι, φέτος, εκτός πνεύματος, εμείς αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε τις δικές μας, ξεχωριστές Halloween ανακαλύψεις για special περιποίηση. Διότι εκτός από μήνας του Halloween, ο Οκτώβριος σου δίνει την ευκαιρία να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ανανεωθείς.

Οκτώβριος με… άρωμα κολοκύθας

Είτε μεταμορφωθείς στην αγαπημένη σου σούπερ ηρωίδα, είτε αποφασίσεις να γιορτάσεις το Halloween χωρίς κάποιο παράξενο ή τρομακτικό outfit, η ουσία είναι ότι για να μπεις στο κλίμα, πρέπει να έχεις… άρωμα κολοκύθας, ένα έθιμο που κρατάει από παλιά και έχεις τις ρίζες του στην Ιρλανδία και στον παλιό μύθο του «τσιγκούνη Τζακ».

Το πιο λαχταριστό «treat» για την επιδερμίδα σου

Θα ενθουσιαστείς, λοιπόν, αν μάθεις πως με αφορμή την 25η επέτειο του εμβληματικού της Body Butter, η Body Shop ετοίμασε μια Special Edition σειρά περιποίησης σώματος, εμπνευσμένη από τις λαχταριστές μυρωδιές και τα φρεσκοψημένα γλυκίσματα του Halloween!

Αν «ψήθηκες» διαβάζοντας απλά και μόνο τα παραπάνω, τότε αξίζει να βρεις τη

Vanilla Pumpkin διότι είναι μια σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας, η οποία αποτελεί αναμφισβήτητα το καλύτερο «treat» της σεζόν. Με άρωμα γλυκιάς κολοκύθας, βανίλια Μαδαγασκάρης και νότες από tonka bean, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου, μας έκανε να λαχταρούμε ήδη το Halloween.

 Vanilla Pumpkin Body Butter και προσοχή στα… βαμπίρ

Στη σειρά θα βρεις το ξεχωριστό Body Butter, που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό του Halloween με βάση το πιο χαρακτηριστικό του στοιχείο: Την κολοκύθα. Θα δώσει στην επιδερμίδα σου μία μοναδική αίσθηση απαλότητας και θρέψης και θα σου προσφέρει ένα απολαυστικό άρωμα που διαρκεί μέχρι και 24 ώρες. Προσοχή απλά στα… βαμπίρ όταν νυχτώνει! Ίσως δεν μπορέσουν να αντισταθούν!

Εμείς λέμε «ναι» διότι γνωρίζουμε ότι τα Body Butters της The Body Shop ξεχειλίζουν από κορυφαίας ποιότητας, ευεργετικά για την επιδερμίδα φυσικά συστατικά, τα οποία η εταιρεία προμηθεύεται μέσω του μοναδικού της προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες. H σειρά Vanilla Pumpkin, συγκεκριμένα, στηρίζει συνολικά εννέα κοινότητες σε όλο τον κόσμο!

bodyshop h3

Εκτός από το Body Butter, η σειρά περιέχει και κρέμα χεριών, μια «λιχουδιά», ελαφριά και απίστευτα αρωματική αφού, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, περιέχει βανίλια η οποία -σύμφωνα με τους επιστήμονες- έχει αποδεδειγμένα τη δύναμη να δημιουργεί καλές αναμνήσεις και να μειώνει το στρες. Βανίλια, απλά σε λατρεύουμε.

bodyshop h4

Μπορείς, επίσης, να βάλεις επάνω σου λίγη από τη λάμψη του Φθινοπώρου με το Shimmer Mist της Vanilla Pumpkin Special Edition και να μπεις ακόμη πιο πολύ στο πνεύμα του Halloween, με το shower gel της σειράς, το οποίο δεν περιέχει σαπούνι. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για την επιδερμίδα σου.

bodyshop h5

bodyshop h6

Δεν ξεχνάμε τις φίλες μας τις vegetarian

Και επειδή μπορεί να είσαι vegetarian και να θέλεις να απολαύσεις το φετινό Halloween χωρίς ενοχές, εμείς το ψάξαμε το θέμα και μπορούμε να σου αποκαλύψουμε πως η νέα, ξεχωριστή σειρά όπως και όλα τα προϊόντα της The Body Shop είναι 100% vegetarian, και μάλιστα δύο από τα προϊόντα της είναι 100% vegan.

bodyshop h7

Το Halloween πλησιάζει, λοιπόν, για αυτό αξίζει να κάνεις στον αυτό σου ένα special  «κέρασμα». Το σίγουρο είναι ότι το Vanilla Pumpkin φαίνεται και είναι άκρως… λαχταριστό!

Η σειρά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της The Body Shop και online στο

www.thebodyshop.gr

Διευθύνσεις καταστημάτων: https://www.thebodyshop.gr/store-locator

#MYBODYBUTTER


Πηγή