Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τρόποι για να ανακαλύψετε το κατάλληλο άρωμα

Τρόποι για να ανακαλύψετε το κατάλληλο άρωμα

Η εποχή αλλάζει και μαζί της και οι μυρωδιές

Τα νέα φθινοπωρινά αρώματα είναι εδώ για να σου δώσουν αυτό που ψάχνεις. Την αίσθηση πως η πιο χουχουλιάρικη εποχή του χρόνου είναι εδώ. Ζεστές και γλυκές νότες σε υποδέχονται για να αναδείξουν τον νέο ανανεωμένο εαυτό σου αρκεί να βρεις το άρωμα που δεν θα θες να αλλάξεις.

Πώς να σε αποχωριστώ; Έχεις βρει εδώ και χρόνια το αγαπημένο σου άρωμα και δεν θέλεις να το αποχωριστείς με τίποτα; Έχε κατά νου πως οι αγαπημένες σου μάρκες αρωμάτων πολλές φορές κυκλοφορούν ένα άρωμα και στην χειμερινή τους εκδοχή οπότε είναι μια καλή επιλογή αν δεν θέλεις να αλλάξεις άρωμα και θέλεις να μείνεις στην γνώριμη μυρωδιά που σου αρέσει.

Έξτρα tip: Βρες τις νότες που σου αρέσουν και φρόντισε να τις έχει το νέο σου άρωμα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αναζητήσεις στα συστατικά των αρωμάτων.

Νιώσε υπέροχα: Πόσες φορές δεν ένιωσες υπέροχα απλά και μόνο φορώντας το αγαπημένο συ άρωμα; Για να βρεις το τέλειο άρωμα δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις πολλά και διάφορα αρώματα- όχι όμως όλα μαζί- και να κοιμηθείς με αυτά. Το επόμενο πρωί δες ποιο άρωμα σου έμεινε στο χέρι και ποιο σε έκανε να χαμογελάσεις μόλις το μύρισες. Μόλις βρήκες το άρωμα σου.

Μην ξεχνάς πως ορισμένες μυρωδιές κάνουν καλό στην ψυχολογία σου και σε βοηθούν σε διάφορους τομείς. Για παράδειγμα το άρωμα λεβάντας σε βοηθάει να κοιμηθείς, τα εσπεριδοειδή σε γεμίζουν ενέργεια, η μέντα μπορεί να βοηθήσει την συγκέντρωση σου, το γιασεμί βοηθάει στην κατάθλιψη και η λίστα συνεχίζεται.

Πιο «βαρύ» άρωμα:
Καθώς η εποχή αλλάζει, ψάχνεις ένα διαφορετικό άρωμα που θα «τυλιχτεί» στα ζεστά και χουχουλιάρικα τζάκετ του φθινοπώρου. Το βασικό που πρέπει να σκεφτείς είναι πως το άρωμα σου θα έχει πιο «βαθύ» άρωμα για να έχει και διάρκεια αφού τα δροσερά καλοκαιρινά αρώματα θα μείνουν για τουλάχιστον μια σεζόν στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου. Οι πιο «πικάντικες» και ξυλώδεις νότες, αλλά και η βανίλια είναι συστατικά που μπορεί να έχει το νέο φθινοπωρινό σου άρωμα αν θέλεις να αποπνέει την ζεστασιά της εποχής.

Πηγή: Womenonly.gr