Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τρόποι για να εντυπωσιάσετε με το άι-λάινερ

Τρόποι για να εντυπωσιάσετε με το άι-λάινερ

Διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει

Σίγουρα το πιο σούπερ εργαλείο του μακιγιάζ είναι το άι-λάινερ. Πώς όμως μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά μακιγιάζ με αυτό; Παρακάτω θα βρείτε τους πιο σούπερ τρόπους για να διαλέξετε.

Sixties, μίνιμαλ ή το διαχρονικό σμόκι-άι; Εσείς αποφασίζετε ποιον τρόπο θα διαλέξετε για να εντυπωσιάσετε με όπλο το υγρό… μολύβι των ματιών σας.

Ο πιο διαχρονικός τρόπος:
Χρησιμοποιώντας ένα υγρό άι-λάινερ με σταθερό το χέρι σας, φτιάξτε μικρές τελίτσες και ενώστε τες με μια απαλή κίνηση στο επάνω βλέφαρο. Στην συνέχεια τονίστε την εξωτερική γραμμή και έχετε έτοιμο ένα απλό και κλασσικό μακιγιάζ ματιών.

Μίνιμαλ: Διαλέξτε το άι-λάινερ της επιλογής σας για ανάμεσα στις βλεφαρίδες σας και με ένα πινελάκι και απλώστε το καλά στο βλέφαρο σου με ένα πιο μεγάλο πινέλο για να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα! Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε έτοιμο ένα σούπερ και διακριτικό μακιγιάζ που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό.

Sixites: Με οδηγό το διαχρονικό άι-λάινερ πιο πάνω μπορείτε να επεκτείνετε την γραμμή σας με κλίση προς τα έξω έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο, με τις ευλογίες της Twiggy!

Σμόκι-άι: Κάντε πιο χοντρή την γραμμή του sixties λουκ, ξεκινώντας από το κέντρο του βλεφάρου προς τα έξω. Στην συνέχεια βάλτε υγρό άι-λάινερ και στο κάτω βλέφαρο και απλώστε το καλά με το πινελάκι σας ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ομοιόμορφο! Μόλις δημιουργήσατε ένα εντυπωσιακό σμόκι-άι.

Πηγή: Womenonly.gr