Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

True blue! Δέκα τρόποι για να φορέσεις το μπλε στα νύχια σου και τον χειμώνα

Όταν σκέφτεσαι μπλε βερνίκια και nail art, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα το καλοκαίρι. Τα γαλάζια παντζούρια των Κυκλάδων, το μπλε της θάλασσας και του ουρανού… Ναι, μόλις ταξιδέψαμε νοερά πίσω στις διακοπές μας όμως, το μπλε δεν θυμίζει μόνο καλοκαίρι! Είναι ένα χρώμα παντός καιρού και μάλιστα ιδανικό για να αντικαταστήσει το μαύρο βερνίκι σου τον χειμώνα που έρχεται.

Το σκούρο μπλε είναι αρκετά… σκούρο για να ικανοποιήσει τις χειμερινές σου ανάγκες αλλά πολύ λιγότερο σκληρό από το μαύρο, πλάι στην λευκή επιδερμίδα. Επίσης, είναι η τέλεια εναλλακτική για ευφάνταστα nail art και πάει με όλα τα άλλα χρώματα! Μπορείς να φτιάξεις (ή να ζητήσεις να σου φτιάξουν) όμορφα μπλε negative space μανικιούρ αλλά και πολλά σχέδια!

Ακόμη όμως και αν απλά επιλέξεις ένα solid μπλε χρώμα για τα νύχια σου θα είναι ό, τι πρέπει για κάθε outfit που θα διαλέξεις. Εμείς βέβαια, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο (όπως πάντα) και στην παρακάτω gallery θα βρεις όλη τη μπλε έμπνευση που χρειάζεσαι.

Έχουμε 10 τέλεια μπλε βερνίκια για τον χειμώνα και 10 μοναδικά nail art που θα σε βάλουν σε πειρασμό και θα σου αποδείξουν πως το μπλε δεν είναι μόνο καλοκαιρινό αλλά τέλειο και για τον χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: 10 #NudeNails τέλεια για την επιστροφή στο γραφείο


Πηγή