Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ultra chic! Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Οκτώβριο με χρωματιστά smoky eyes και έντονο κραγιόν

Η Ελεονώρα Μελέτη καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σήμερα, Παρασκευή, η παρουσιάστρια αποφάσισε να «κλείσει» την εβδομάδα φορώντας ένα super chic μαύρο σύνολο και υιοθετώντας το πιο κομψό beauty look που έχουμε δει τελευταία.

Eyeliner rocks! Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε το πιο hot make up trend της σεζόν

Μαύρο σύνολο, αλλά χρώμα στο μακιγιάζ

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς είπε «Mega Καλημέρα» φορώντας μαύρο παντελόνι, που κολάκευε μοναδικά τη σιλουέτα της, και ένα ιδιαίτερο, αμάνικο, μαύρο πουκάμισο με πιέτες στο στήθος, και λεπτομέρεια λευκού γιακά.

Η παρουσιάστρια «έσπασε» το μαύρο σύνολό της βάζοντας… μπόλικο χρώμα στο μακιγιάζ και υιοθετώντας μία από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων ετών. Ειδικότερα, η Ελεονώρα βγήκε on air με χρωματιστά smoky eyes, σε μελιτζανί-ροζ απόχρωση, μαύρο μολύβι ματιών στο άνω και κάτω βλέφαρο, και έντονο φούξια κραγιόν.

Δεν είναι υπέροχο το μακιγιάζ της;

Την… ευθύνη για το super chic χρωματιστό μακιγιάζ της Ελεονώρας Μελέτη έχει ο επί χρόνια συνεργάτης της και make up artist, Θάνος Βογιατζής, ο οποίος επιμελείται και τα μαλλιά της. Και η χαμηλή αλογοουρά που έκανε σήμερα ομολογούμε πως ταίριαξε ιδανικά με όλο το υπόλοιπο look της Ελεονώρας.

Ελεονώρα, you rock!

Χρωματιστά smoky eyes– Η τάση

Σίγουρα τώρα θα αναρωτιέσαι… Μα υπάρχουν χρωματιστά smoky eyes; Μα, φυσικά!

Ο συνεργάτης της Ελεονώρας και make up artist, Θάνος Βογιατζής, μας είχε μιλήσει στο παρελθόν για το τι είναι ακριβώς τα smoky eyes. Και όχι, δεν είναι μόνο τα μάτια που είναι βαμμένα μαύρα ή σκούρα καφέ.

Ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τέλεια smoky eyes

«Κατ’ αρχάς, να πούμε πως smoky eyes θεωρείται η τεχνική κατά την οποία έχουμε σκιά σβησμένη κάτω από το μάτι. Τώρα πια το smoky eyes δεν γίνεται μόνο με το κλασικό μαύρο-γκρι, που θεωρούσαμε παλαιότερα. Μπορούμε να «παίξουμε» με τα χρώματα και να κάνουμε smoky eyes με μπλε σκιές, με γκρι και ασημί. Να συνδυάζουμε πάντα, όμως, παρεμφερείς αποχρώσεις», έχει πει στο Queen.gr ο Θάνος Βογιατζής.

Οπότε τώρα που… ξέρεις, «παίξε» με την τεχνική smoky eyes και με όλες τις αποχρώσεις σκιών που έχεις στο νεσεσέρ σου. Κάν’το σαν την Ελεονώρα!


Πηγή