Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Underlayer hair: Η τάση που θα βάλει χρώμα στα μαλλιά μας

Όλες οι γυναίκες έχουμε μια «εμμονή» με τα μαλλιά μας και όχι άδικα. Είναι το αόρατο στέμμα μας, αφού τονίζουν τη θηλυκότητά μας ενώ χαρίζουν παράλληλα στυλ. Θέλουμε να είναι μακριά, υγιή και λαμπερά γι’ αυτό παλεύουμε αιώνια μέχρι να το πετύχουμε. Ως γνωστόν, οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς με αποτέλεσμα κάθε σεζόν να ερχόμαστε αντιμέτωπες με νέα, εντυπωσιακά hair trends που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας ή μας αφήνουν παγερά αδιάφορες.

Οι αλλαγές στα μαλλιά μας ανανεώνουν και δίνουν φρεσκάδα στην συνολική μας εικόνα. Αρκετές είναι εκείνες που τολμούν μεγάλες, ριζικές αλλαγές στο χρώμα και το κούρεμα ενώ άλλες δοκιμάζουν πιο safe επιλογές κοντά στις αρχικές τους αποχρώσεις.

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη τα πάντα σε θέματα μαλλιών.

Η viral τάση της χρονιάς

Ο λόγος για τα underlayer hair ή δίχρωμα μαλλιά. Είναι το νέο big trend που μας καλεί να υιοθετήσουμε ένα ξεχωριστό ύφος στον κόσμο των αντιθέσεων. Ουσιαστικά πρόκειται για εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις στα μαλλιά. Το χρώμα της επιλογής (μωβ, ροζ, μπλε, κόκκινο κ.ά) σου τοποθετείται στο εσωτερικό του τριχωτού, επιτρέποντας στα μαλλιά να αναδυθούν και αργότερα να συνθέσουν ξεχωριστά χτενίσματα.

Ποια χρώματα να επιλέξεις

Η τάση λειτουργεί σε όλες τις υφές και τους τύπους των μαλλιών, αλλά έχε υπόψιν πως το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει πολύ από κεφάλι σε κεφάλι. Το αρχικό χρώμα των μαλλιών σου επηρεάζει αρκετά το look αφού στα σκουρόχρωμα μαλλιά είναι πιο δύσκολο να πετύχεις τα ανοιχτά χρώματα. Οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητες καλό θα ήταν όμως να ζητήσεις τη γνώμη ενός έμπειρου κομμωτή που θα σε καθοδηγήσει σωστά. Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτό το hair trend δεν πρόκειται να περάσεις φέτος απαρατήρητη.

Πηγή κεντρικής: @avec.app

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο εντυπωσιακά hair looks που βρήκα στο διαδίκτυο με το trend για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.


Πηγή