Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Unsung hero! Ο πραγματικός superstar του νεσεσέρ σου είναι η διάφανη μάσκαρα

Αν ανοίξω το νεσεσέρ σου (όποια κι αν είσαι), σίγουρα θα βρω μέσα μία μαύρη μάσκαρα. Είτε τη χρησιμοποιείς καθημερινά, είτε την έχει λίγο ξεχάσει γιατί έβαλες extensions (σε βλέπω queen!), η μαύρη μάσκαρα δεν λείπει από το μπουντουάρ σου.

Είναι το προϊόν που όλες έχουμε γιατί όλες το χρειαζόμαστε και δεν θα σου πω ότι μπορείς να την αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο προϊόν – δεν μπορείς. Η μαύρη μάσκαρα και αυτά που προσφέρει, είναι αναντικατάστατα. Δεν είναι όμως ο superstar του νεσεσέρ σου…

Χέρια, πινέλο, σφουγγαράκι: Όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις το κατάλληλο εργαλείο για εσένα

Η διάφανη μάσκαρα

O πραγματικός πρωταγωνιστής του νεσεσέρ, το προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και που έχει γίνει η τελευταία μου εμμονή, είναι η διάφανη μάσκαρα!

Η πρώτη μάσκαρα που αγόρασα ποτέ ήταν η διάφανη του The Body Shop. Όχι δεν πήρα μαύρη, ήμουν 13 ετών. Είχα μαζέψει το χαρτζιλίκι μου και την πήρα με πολύ μεγάλη χαρά. Είναι το προϊόν που αγοράζω φανατικά ως σήμερα.

Δεν περιμένω καν να μου τελειώσει, όταν δω ότι αρχίζει να κατεβαίνει η στάθμη της (είναι τέλειο το ότι μπορείς να δεις πόση έχει μέσα), αγοράζω μία καινούργια για να μην ξεμείνω. Τα την κάνω; Τι δεν την κάνω!

DIAFANI MASCARA VLEFARIDES

Versace SS/22: Στο show πoυ κράσαρε το internet είδαμε ένα μακιγιάζ όνειρο (+το προϊόν κλειδί)

Οι χρήσεις της

Αφενός, η διάφανη μάσκαρα μπορεί να τονίσει πάρα πολύ διακριτικά τις βλεφαρίδες για μία πρωινή βόλτα ή μία μέρα που θα βάλεις κραγιόν στο γραφείο. Αφετέρου, μπορεί να τιθασεύσει τα φρύδια σου αλλά και τις ατίθασες φύτρες σου.

Καταλαβαίνεις που το πάω; Μπορείς να τη βάλεις σαν βάση για τη σκιά σου ή απλά σαν gloss στα βλέφαρά σου. Μπορείς να τη φορέσεις κάτω από οποιοδήποτε χρώμα κανονικής μάσκαρα, σαν primer ενίσχυσης ή πάνω από τη μάσκαρα για να χτενίσεις τις βλεφαρίδες σου.

Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που –προσωπικά- δεν θα αντάλλαζα με τίποτα και θα ήθελα να το βάλεις και εσύ στο νεσεσέρ σου. Για να σε βοηθήσω περισσότερο, βρήκα 6 διάφανες μάσκαρα (5 + την αγαπημένη μου του The Body Shop) που μπορείς να αγοράσεις σήμερα κιόλας. Για δες και μην ανησυχήσεις, οι διάφανες μάσκαρα για φρύδια, είναι κατάλληλες και για τις βλεφαρίδες σου, το τσέκαρα!

Dior SS/22’: Το μυστικό του Peter Phillips για τέλειο διπλό eyeliner όπως το είδαμε στην πασαρέλα


Πηγή