Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

V is for victory! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να επαναφέρεις τη συμμετρία στο πρόσωπό σου

Είναι γεγονός ότι ο χρόνος που περνά μας κάνει πιο σοφές και πιο ώριμες. Βλέπουμε τη ζωή αλλιώς και εκτιμούμε πράγματα που στο παρελθόν αγνοούσαμε. Μαθαίνουμε να είμαστε περισσότερο alert στις ανάγκες μας και προσπαθούμε να βρούμε την αρμονία μέσα μας και με τη φύση. Ο χρόνος κάνει καλό, όχι όμως στα πάντα. Τα σημάδια του περάσματός του φαίνονται στο πρόσωπό μας και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι εννοούμε.

Όσο μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, ωριμάζει και η επιδερμίδα μας. Ενώ για την προσωπικότητά μας αυτό είναι καλό, για το πρόσωπό μας σημαίνει το αντίθετο. Η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητά της και τον όγκο της και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση. Ναι, δεν έχουμε να δώσουμε μάχη μόνο με τον χρόνο και τις φυσικές αλλοιώσεις του προσώπου μας αλλά και με τις νέες μας συνήθειες. Έχουμε το κεφάλι συνεχώς σκυμμένο επάνω από το κινητό, μας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, δεν πίνουμε όσο νερό θα έπρεπε και δεν τρεφόμαστε πάντοτε σωστά.

korres3

Όλα αυτά, συνδυαστικά, έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της συμμετρίας του προσώπου μας που γίνεται εντονότερη όσο περνά ο καιρός. Το περίγραμμα χαλαρώνει. Τα ζυγωματικά σβήνουν. Αλλοιώνεται η συνολική όψη του προσώπου, διαταράσσεται η φυσική αρμονία του. Η λύση; Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν το log out από τις ηλεκτρονικές συσκευές, η σωστή διατροφή και άσκηση καθημερινά, η εναρμόνιση με τη φύση. Δεν ζούμε όμως σε έναν ιδανικό κόσμο, γι´αυτό πρέπει να κάνουμε διαφορετικές κινήσεις για να νικήσουμε το χρόνο και να φέρουμε και πάλι τη συμμετρία στο πρόσωπό μας. Ας ξεκινήσουμε από σήμερα…

 korres 4

Βήμα #1. Το κινητό
Κάθε κινητό μπορεί να σε ενημερώσει για το πόση ώρα ήσουν από πάνω του, active σε αυτό. Βάλε σαν καθημερινό σου στόχο να μειώνεις λίγο αυτό το χρόνο. Μην σκύβεις από πάνω του όταν βαριέσαι ή όταν θέλεις να κάνεις διάλειμμα. Άφησέ το για λίγο. Το tech-neck είναι πολύ αληθινό και επηρεάζει σημαντικά τη συμμετρία του προσώπου σου. Κάνε μία προσπάθεια να απέχεις για να το περιορίσεις.

korres5

Βήμα #2. Ο ύπνος
Ξέρουμε ότι χαλαρώνεις με την αγαπημένη σου σειρά και κάνεις binge ως αργά αλλά… Το να κοιμηθείς σωστά είναι πολύ πιο σημαντικό και σίγουρα θα σε ξεκουράσει περισσότερο. Δες ένα επεισόδιο και κοιμήσου στο κρεβάτι σου. Κλείσε τα φώτα και τοποθέτησε το κινητό μακριά σου. Δώσε στο σώμα σου την ευκαιρία να ξεκουραστεί και η διαφορά που θα δεις θα είναι τεράστια.

korres6

Βήμα #3. Η περιποίηση
Είναι σημαντική και ίσως δεν κάνεις αυτά που πρέπει για να διατηρήσεις το οβάλ του προσώπου σου. Υπάρχουν προϊόντα όπως το νέο Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift της KORRES που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τόσο τις επιπτώσεις του tech neck, όσο και να ενισχύσει τις δικές σου καλές πρακτικές όπως ο ύπνος. Περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό, ενσωματωμένο στη συσκευασία ρόλερ μασάζ και η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με την τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ που ανορθώνει το περίγραμμα και επαναφέρει το οβάλ του προσώπου, αποτέλεσμα που ενισχύεται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji και εκχύλισμα Μαύρης Πευκης πλούσιο σε πολυφαινόλες.

korres7

Βήμα #4. Οι νέες συνήθειες
Το καθημερινό μασάζ κάνει θαύματα και το ρόλερ του νέου Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift της KORRES φτιάχτηκε ακριβώς για αυτό. Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα απολαυστικό μασάζ και νιώσε άμεσα την επιδερμίδα σου να ανορθώνεται, δες το πρόσωπό σου να επανακτά την συμμετρία του με κάθε μέρα που περνά. Σε συνδυασμό με την Κρέμα Ημέρας Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ και με καθημερινή χρήση, η σειρά προσφέρει 4D επανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, ορατή σύσφιγξη της επιδερμίδας, σβήσιμο των ρυτίδων, άμεσο αποτέλεσμα lift κάθε φορά, ενυδάτωση και λάμψη και ορατή επαναφορά της συμμετρίας στο V του προσώπου σου. Μία συνήθεια, έξι οφέλη… Δεν αξίζει;

korres8

Βήμα #5. Νέος τρόπος ζωής
Πάρε παράδειγμα από την KORRES και στρέψε το βλέμμα σου στη φύση. Κάνε σωστή επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιείς, αναζήτησε αποτελεσματικές και καινοτόμες φόρμουλες όπως αυτή βρίσκουμε στο Serum Περιγράμματος Μαύρη Πεύκη, αλλά προσπάθησε να δώσεις και εσύ πίσω στη φύση. Επίλεξε ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες προϊόντων και γίνε μέρος του κύκλου ζωής τους. Η KORRES είναι δίπλα σου και σε αυτό αφού έχει δημιουργήσει το Recycle Lab, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης, διαθέσιμο σε όλα τα σημεία πώλησης προϊόντων KORRES. Ανακυκλώνοντας τη συσκευασία σου μέσα από αυτό το πρόγραμμα, δίνεις νέα ζωή στις άδειες συσκευασίες, αφού η KORRES τις μετατρέπει σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια σου! Κάνε λοιπόν την επιλογή να ζεις αρμονικά με τη φύση και εκείνη θα σε ανταμείψει.

korres9

Είναι 5 απλά βήματα με πολλαπλά οφέλη και τα αποτελέσματα στο πρόσωπό σου θα τα δεις από την πρώτη κιόλας ημέρα. Μπορείς να νικήσεις τον χρόνο, να αλλάξεις συνήθειες, να επαναφέρεις τη συμμετρία και την αρμονία στη ζωή σου και να αναδιαμορφώσεις το V του προσώπου σου… V is for Victory #diplis!

Cover photo credits: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Δείτε περισσότερα εδώ.

 


Πηγή