Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Vague hairstyle: Το ρετρό signature χτένισμα της Ελεονώρας Μελέτη – Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Αρκεί να παρακολουθήσεις μερικές φορές την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα», αλλά και να κάνεις ένα scroll στο Instagram της ίδιας και του beauty expert της, Θάνου Βογιατζή, για να καταλάβεις ότι η παρουσιάστρια λατρεύει το vague χτένισμα.

Οι ρετρό μπούκλες είναι το αγαπημένο hairstyle της Ελεονώρας και το επιλέγει τόσο στην πρωινή εκπομπή της, όσο και σε βραδινά shows που έχει κληθεί να παρουσιάσει.

Matchy-matchy κραγιόν με outfit: Κάν’το όπως η Ελεονώρα Μελέτη

Vague χτένισμα αλλά… τι μακιγιάζ

Το vague hairstyle της Ελεονώρας Μελέτη έχει πάντα το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό. Ποιο είναι αυτό; Η έντονη, πλαϊνή χωρίστρα στη δεξιά πλευρά. Η παρουσιάστρια αφήνεται στα χέρια του συνεργάτη της, Θάνου Βογιατζή, και κάνει πολύ συχνά ρετρό μπούκλες. Χοντρές μπούκλες, δηλαδή, χολιγουντιανού στυλ, οι οποίες… μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

meleti xtenisma

Η Ελεονώρα έχει δοκιμάσει το vague χτένισμα με αρκετά διαφορετικά make up looks. Στην εκπομπή της, για παράδειγμα, το έχει συνδυάσει με μπορντό χείλη και μαύρο eyeliner, με κόκκινο κραγιόν και χρυσή σκιά, αλλά και με nude make up.

vague meleti

Πώς θα κάνεις κι εσύ vague

Αν δεν ήξερες ως τώρα τι χτένισμα να κάνεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, να η απάντηση: κάνε vague!

Είναι chic, είναι sexy και πολύ εντυπωσιακό. Πώς θα πετύχεις, όμως, αυτές τις ρετρό μπούκλες; Δες παρακάτω τα βήματα, αλλά και το βίντεο!

#1 Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και βάλε σπρέι κατά της θερμότητας

Πριν πιάσεις τα hairstyling tools στα χέρια σου, χτένισε καλά τα μαλλιά σου και ψέκασέ τα με θερμοπροστατευτικό σπρέι. Στη συνέχεια, άπλωσε και ένα serum ενυδάτωσης για να τα φροντίσεις σωστά!

#2 Στην πρίζα το ψαλίδι για μπούκλες και… ξεκινάμε

Πιάσε μέτριες τούφες με το ψαλίδι για μπούκλες και τύλιξέ τις όλες προς μια συγκεκριμένη φορά.

#3 Λακ στα μισά μαλλιά

Όταν φτιάξεις τις μπούκλες στα μισά μαλλιά ψέκασε με λακ για δυνατό κράτημα. Συνέχισε τώρα να δημιουργείς μπούκλες και στα υπόλοιπα μαλλιά. Όταν ολοκληρώσεις, ψέκασε πάλι με λακ. 

#4 Χτένισε τώρα τις μπούκλες προσεκτικά

Με μια χτένα – όχι βούρτσα- χτένισε προσεκτικά τις μπούκλες για να δημιουργηθεί αυτό το old Hollywood vague. Είσαι έτοιμη!

Wait! Σου έχω στην gallery λακ για να σταθεροποιήσεις τέλεια το vague χτένισμά σου και να λάμψεις στις γιορτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς το μολύβι χειλιών απογειώνει το κραγιόν! Συνδυασμοί, tips & inspo η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη με τον τέλειο συνδυασμό! Γήινοι τόνοι στο μακιγιάζ και animal print


Πηγή