Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Valentine’s gifts: 12 τέλεια beauty δώρα για να κακομάθεις τον εαυτό σου!

Αν είσαι beauty junkie και ανεξάρτητα από τα αν έχεις Βαλεντίνο ή όχι, πέρα από τα καθιερωμένα, τα τυπικά, τα κλασικά, (aka λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια -που καλά είναι και αυτά), η σημερινή μέρα είναι ακόμη μία αφορμή για να κακομάθεις τον εαυτό σου και φυσικά να αποδείξεις ΠΟΣΟ σε αγαπάς. Και καλό θα ήταν να ΣΕ αγαπάς ΠΟΛΥ και ΠΑΝΤΑ (το συχνά δεν είναι αρκετό)! Και κάπως έτσι, επιλέξαμε για εσένα 12 τέλεια beauty δώρα που θα σε ομορφύνουν και κάθε γυναίκα θα ήθελε να αποκτήσει:

 

#1. Valentine’s Bubble Bath and Shower Gel (Sephora): Η πιο ιερή ώρα της ημέρας, μετά από αυτή του φαγητού, είναι η ώρα Με διακριτικό, ελαφρύ άρωμα άνθους βαμβακιού και μία απαλή σύνθεση για την επιδερμίδα, αυτό το αφρόλουτρο είναι ό,τι πρέπει για να το απολαύσεις μόνη ή με παρέα…

 

#2. Νέο Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος (Κορρές): Τι θα έλεγες να δώσεις ένα boost στην επιδερμίδα σου για να δείχνει πάντα λαμπερή και νεανική; Ένα από τα πιο πολύτιμα φυσικά συστατικά, όπως ο Κρόκος Κοζάνης τίθεται στην υπηρεσία της ομορφιάς και και μετατρέπεται στο ισχυρό ελιξίριο διαχρονικής νεότητας της Κορρές, για κάθε σημάδι γήρανσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, για κάθε ηλικία! Ενισχύει τον όγκο, συσφίγγει, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και όλων των σημαδιών γήρανσης, χαρίζει λάμψη, ομοιόμορφο τόνο, κάνει πιο λεία την επιδερμίδα και ενδυναμώνει κάθε επόμενο βήμα ημερήσιας ή νυχτερινής φροντίδας, με λίγες, μόλις, χρυσές σταγόνες! (Extra info: Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας)!

queen 02

 

#3. Clarisonic Mia FIT: Μην ξεχνάς πως το σωστό pampering στον εαυτό μας ξεκινά από τη στιγμή που θα αρχίζουμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας! Το πρώτο και βασικότερο βήμα περιποίησης; Ο αποτελεσματικός καθαρισμός φυσικά, και το clarisonic είναι το μόνο gadget που χρειάζεσαι! Στην ουσία πρόκειται για μία συσκευή με ενσωματωμένη βούρτσα- κεφαλή που είναι σε θέση να καθαρίσει την επιδερμίδα έως και 6x φορές καλύτερα από τον απλό καθαρισμό με τα χέρια, βελτιώνοντας την υφή της και καθαρίζοντας τους πόρους. Διατίθεται σε δύο πανέμορφα χρώματα – ροζ και γαλάζιο – και χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα, προσφέροντας απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό ανά πάσα στιγμή!

queen 03

 

#4. Coco Code Harmonie de Blush (Chanel- Limited Edition): Το ρουζ επιστρέφει δυναμικά στο μακιγιάζ μας, αυτή τη σεζόν, σύμφωνα και με τις τάσεις μεγάλων οίκων μόδας (όπως παρουσιάστηκαν στο περσινό Paris Fashion Week) και αυτή η limited edition παλέτα ρουζ του εμβληματικού γαλλικού οίκου περιέχει 4 basic αποχρώσεις για κάθε look. Ματ και σατινέ υφές συνδυάζονται σε μέλι, ροδακινί, ροζ-κόκκινες, αλλά και χρυσές αποχρώσεις. Και όπως καταλαβαίνεις εκτός από ρουζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εκάστοτε απόχρωση ως highlighter ή ακόμη και bronzer!

queen 04

 

#5. Loverdose Red Kiss (Diesel): Ο έρωτας δεν έχει εποχή και αυτό είναι ένα άρωμα που μπορείς να ξεκινήσεις να το φοράς από σήμερα κιόλας! Ντυμένο στο χρώμα του πάθους, συνδυάζει νότες από περγαμόντο, φραγκοστάφυλο, μήλο, ζάχαρη, κόκκο κακάο, φουντούκι, βερίκοκο, άνθη πορτοκαλιάς, πατσουλί και κεχριμπάρι.

queen 05

 

#6. Steam Pod Limited Gold Idol ( L’Oréal Professionnel): Το σύστημα ισιώματος L’Oreal Professionnel Steam Pod v2 είναι επαναστατικό και αποτελεσματικό, αφού μεταμορφώνει τα μαλλιά 50% πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα, με τη δύναμη του ατμού.Τέλειο ίσιωμα μεγάλης διάρκειας από τη ρίζα έως τις άκρες, αθόρυβη λειτουργία με αποτέλεσμα ένα λείο, μεταξένιο και εκτυφλωτικό αποτέλεσμα στα μαλλιά!

 

queen 06

 

#7. Rosa Absolute (Molton Brown): Σχεδιασμένα για να χαρίσουν μία αισθησιακή, σαγηνευτική ατμόσφαιρα αυτό το χειμώνα, πόσο μάλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα νέα εμβληματικά κεριά από τη Molton Brown, Rosa Absolute, μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σου στο να δημιουργήσεις την «τέλεια» ατμόσφαιρα. Φραγκοστάφυλο, βατόμουρα και φράουλες προκαλούν μια πλούσια φούξια απόχρωση, η οποία τονίζεται από κόκκινα μούρα, κανέλλα και γαρίφαλο. Μεθυστικό rosa absolute και φύλλα βιολέτας ξετυλίγονται σε μια αρμονία από ξύλο κέδρου, πατσουλί και σανδαλόξυλο. Η ένταση του πατσουλί και του λάβδανου χαρίζουν ένα τελείωμα μεγάλης διάρκειας. Έντονα σαγηνευτικό και πολυτελές, μπορεί να συνοδεύσει ένα ρομαντικό μπάνιο!

queen 07

 

#8. Eau Dominotée (Diptyque): Για τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων, η Diptyque συνεργάζεται αποκλειστικά με την A Paris Chez Antoinette Poisson, τον καλλιτεχνικό οίκο που είναι γνωστός για τις domino paper δημιουργίες του και δημιουργεί ένα άρωμα που δεν περιορίζεται μόνο στο το δικό σου Eau de Toilette, αλλά μπορεί να αρωματίσει υφάσματα, λευκά είδη, κουρτίνες, το χώρο σας! Το άρωμά του έχει τη φυσική χάρη του τριαντάφυλλου, το floral μεγαλείο ενός κήπου και την μοναδικότητα του πατσουλί σε μια σχεδόν αόρατη και μη ανιχνεύσιμη προσπάθεια να ισορροπήσει τη σύνθεση, αλλά και να δώσει διάρκεια στη ζωή του αρώματος πάνω στα υφάσματα.

queen 08 copy

 

#9. Rouge Volupte Shine (YSL Beauty) στην απόχρωση N°57 in Rouge Spencer – ένα έντονο και ζωηρό τριανταφυλλί-κόκκινο από την νέα, ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου,  The Street and I.

queen 09

 

#10. Θεραπεία System Professional από τη Wella: Ήρθε η ώρα να δείξεις έμπρακτα την αγάπη για τα μαλλιά σου και μόλις βρήκες την τέλεια λύση: Μία αυστηρά προσωπική θεραπεία από τη System Professional που βασίζεται στο ιδιαίτερο προφίλ «ενέργειας» (energy profile), το οποίο καθορίζει την ελαστικότητα, την εσωτερική υγεία και την ευελιξία των μαλλιών κάθε γυναίκας. Αυτό άλλωστε είναι και το προσωπικό «αποτύπωμα της τρίχας» πάνω στο οποίο ξεκινά τόσο η εξατομικευμένη διάγνωση στο κομμωτήριο όσο και η άκρως προσωποποιημένη σειρά προϊόντων System Professional για χρήση στο σπίτι, προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών και της επιδερμίδας του κεφαλιού σου. Στην ουσία είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης που καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες σου (για ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο, αναδόμηση, καθαρισμό, φινίρισμα, extra όγκο κλπ) και μεταμορφώνει ολοκληρωτικά τα μαλλιά σου.

system prof

#11: Ultimate Lift Regenerating Youth Creme για το πρόσωπο(Estee Lauder): Ultimate Lift Regenerating Youth Creme : Κάνε ένα luxury δώρο στην επιδερμίδα σου! Το αξίζει! Με πολυτελή σύνθεση (όπως και κάθε προϊόν από τη Συλλογή Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth) που περιέχει το αποκλειστικό Floralixir™ Dew, ισχυρές Ultimate Lift τεχνολογίες και θρέψη, η νέα πλούσια κρέμα της Estee Lauder από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής, θα «εμπλουτίσει» την επιδερμίδα σου με ενυδάτωση. Αποτέλεσμα; Πιο φρέσκια και πιο «γεμάτη» επιδερμίδα. Παράλληλα, οι συνθέσεις με Πέρλες Νοτίων Θαλασσών, προσθέτουν μια απαράμιλλη λάμψη. Άπλωσέ τη σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ, μετά τον ορό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

queen 11

 

#12. The Eyeshadow Duo στην απόχρωση Tropical Pink 102 (Dolce&Gabbana) από τη νέα, ανοιξιάτικη συλλογή «Tropical Spring», που συνδυάζει το διακριτικό ροζ και το εντυπωσιακό μωβ της Eyeshadow Duo!

queen 12

 

giphy copy


Πηγή