Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Βάλτε σκιά ματιών χωρίς λάθη

Βάλτε σκιά ματιών χωρίς λάθη

Πώς να αποφύγετε τα τρία πιο συνηθισμένα

Η σκιά ματιών είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που όλες οι γυναίκες λίγο πολύ χρησιμοποιούν. Είστε όμως σίγουρη ότι το κάνετε τον σωστό τρόπο ή μήπως συνηθίζετε να κάνετε κάποιο από τα παρακάτω απλά, αλλά πολύ σημαντικά λάθη; Δείτε ποια είναι αυτά, καθώς και τον τρόπο για να τα αποφύγετε.

1. Η σκόνη της σκιάς που πέφτει κάτω από τα μάτια

Προκειμένου να απομακρύνετε την σκιά που έχει πέσει κάτω από τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό μεγάλο πινέλο ή ένα καθαρό πινέλο concealer για να την σκουπίσετε. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα ή ένα καθαρό σφουγγαράκι με ελάχιστο ντεμακιγιάζ.

2. Η λάθος εφαρμογή των σκιών
Σε περίπτωση που δεν έχετε απλώσει σωστά τη σκιά σας με αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημα και τελείως τσαπατσούλικα, πάρτε ένα καθαρό πινέλο σκιάς και μια ανοιχτόχρωμη σκιά και απλώστε στο τελείωμα της προηγούμενης, έτσι ώστε να κάνετε τη γραμμή πιο απαλή και πιο ομοιόμορφη.

3. Η επιλογή μιας πολύ απαλής σκιάς που δεν φαίνεται καθόλου
Ποιος ο λόγος να βάλετε μια σκιά ματιών, όταν δεν φαίνεται καθόλου; Μάλλον κανένας! Οπότε, αν θελήσετε να βάλετε μια σκιά που είναι πολύ απαλή, επιλέξτε να την εφαρμόσετε με το δάχτυλο σας και βέβαια, το πιο σημαντικό απ’ όλα, να την συνδυάσετε με μια δυο ακόμη αποχρώσεις τις οποίες θα απλώσετε σε στρώσεις. Βάλτε πρώτα μια στρώση από την πιο σκούρα, στην συνέχεια απλώστε από την μέση του βλεφάρου και πάνω μια πιο ανοιχτόχρωμη και ούτω καθεξής.

Πηγή: Beautetinkiriaki.gr