Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Value for money: 5 beauty προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ!

Αν πιστεύεις πως για να καλύψεις τις skincare ανάγκες σου (aka τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σου σε καθημερινή βάση όπως το ντεμακιγιάζ ή η ενυδάτωση) χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία ή έστω ένα ολόκληρο μηνιάτικο… κάνεις λάθος! Κάπως έτσι, λοιπόν, δέχτηκα το «value for money beauty challenge», έκανα την έρευνά μου, δοκίμασα και σου παρουσιάζω 5 must have προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί στην καθημερινή beauty ρουτίνα της από τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. που συνδυάζουν ποιότητα, ποσότητα και πολύ καλές τιμές.

-Το νεράκι που «σώζει επιδερμίδες»: Το ντεμακιγιάζ και γενικότερα ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας είναι ο beauty κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάει ΠΟΤΕ μία γυναίκα σε καθημερινή βάση. Γιατί είτε έχεις βαφτεί, είτε όχι, το ντεμακιγιάζ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Προς αναζήτηση του ιδανικού συμμάχου καθαρισμού, λοιπόν, δοκίμασα το ήπιο νεράκι προσώπου και ματιών της YOUTH LAB., Fresh Cleansing Water με καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους). Το τέσταρα τόσο σε καθημερινή βάση, που δεν βάφομαι έντονα, όσο και με πιο «βαρύ» μακιγιάζ. Τα αποτελέσματα ήταν εξίσου εντυπωσιακά: Ρύποι, λιπαρότητα (ιδιαίτερα στην Τ- ζώνη του προσώπου) και μακιγιάζ αφαιρέθηκαν αποτελεσματικά, χωρίς να ερεθιστεί καθόλου το πρόσωπό μου, αφήνοντας παράλληλα μία απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα μου. (τιμή 9.60€)

 

YouthLab 1

 

-24 ώρες το 24ωρο: Κι αφού η επιδερμίδα είναι καθαρή, η επόμενη κίνηση είναι προβλεπόμενη… Ενυδάτωση. Το ζητούμενό μου στην προκειμένη περίπτωση ήταν να βρω μια κρέμα που να διατηρεί την αφυδατωμένη σε κάποια σημεία επιδερμίδα μου, ενυδατωμένη και σφριγηλή για αρκετές ώρες ή για να είμαι ειλικρινής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και κάπως έτσι, ξεχώρισα την ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτική δράση Oxygen Moisture Cream της YOUTH LAB. Απορροφάται αμέσως και έχει βελούδινη υφή, παρέχοντας μακράς διάρκειας ενυδάτωση ακόμη και για 24 ώρες! Χάρη στη βιταμίνη Β5, οξυγονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ η αντιοξειδωτική και αναπλαστική βιταμίνη Ε αποκαθιστά τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, επαναφέροντας τη λάμψη και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα. (τιμή 21,60 €)

YouthLab 2

 

-Χειμώνα- Καλοκαίρι: Αντηλιακό. Ναι, είναι ο κανόνας που δεν θα κουραστείς να διαβάζεις από αυτή εδώ τη στήλη (όλες τις ώρες και εποχές). Τελευταία μου εμμονή; Οι αντηλιακές κρέμες με κάλυψη (aka- στη beauty γλώσσα- compact makeup με Spf δείκτη προστασίας) Oil Free Compact Cream SFP 50 της YOUTH LAB., που προσφέρουν υψηλή προστασία από από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία, καλύπτοντας κάθε ατέλεια. Με μοναδική βελούδινη υφή και μη λιπαρή σύνθεση, χαρίζουν ματ αποτέλεσμα και προσφέρουν ομοιόμορφη κάλυψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες! Το καλύτερο; Μπορείς να επιλέξεις την Oil Free Compact Cream SPF 50 ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου ή την κάλυψη που θέλεις. Εγώ επέλεξα τη νέα σύνθεση για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες Oil Free Compact Cream SPF 50 light color. Άλλος ένας λόγος για να την αγαπήσεις; Η super πρακτική συσκευασία με σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη για να μπορείς να την έχεις παντού και πάντοτε μαζί σου! (τιμή 22,80 €).

YouthLab 4

 

-Best seller: Δεν το κρύβω, είναι από τα πρώτα προϊόντα που ξεχώρισα από τη YOUTH LAB. και από τα best seller του brand. Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 είναι multitasking κρέμα που λειτουργεί τόσο ως ενυδατική, όσο και αντηλιακή κρέμα με χρώμα καλύπτοντας τις ατέλειες και χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη. Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα αποκτά μία φυσική απόχρωση (που εναρμονίζεται στον τόνο της επιδερμίδας) ενώ παράλληλα, ο υψηλός αντιηλιακός δείκτης SPF 30 προστατεύει από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες. Εγώ επιλέγω για κανονικό ή ξηρό δέρμα όμως κυκλοφορεί και για λιπαρές επιδερμίδες. (τιμή 26,40 €)

YouthLab 3 copy

 

-Love your body: Η φροντίδα της επιδερμίδας μας ΔΕ σταματά στο πρόσωπό μας. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που ξεχώρισα τη Firmness Body Cream, που συνδυάζει ενυδάτωση, τόνωση αλλά και σύσφιξη της επιδερμίδας (γιατί μην ξεχνάς μετά την κυτταρίτιδα, η χαλάρωση είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του σώματός μας). Στην ουσία πρόκειται για μια κρέμα πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, ενώ χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα 3 Body Complex τονώνει, συσφίγγει και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Απορροφάται άμεσα (διευκολύνει το γρήγορο ντύσιμο), έχει βουτυρένια υφή και εθιστικό άρωμα. Η μεγάλη συσκευασία του θα διαρκέσει για αρκετό χρονικό διάστημα (τιμή 21,60 €)

YouthLab 5

Και ενώ πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, ενημερώθηκα και κάνω update: ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε το Skin Refreshing Kit, ένα σετ αναζωογόνησης της επιδερμίδας που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για αυτή την εποχή που θέλουμε πιο ανάλαφρες και λεπτόρρευστες συνθέσεις! Περιέχει την ενυδατική κρέμα πρόληψης Oxygen Moisture Cream (δες πιο πάνω) και δώρο το μη ερεθιστικό νερό καθαρισμού Fresh Cleansing Water για πρόσωπο και μάτια. Κι όλα αυτά στην τιμή του ενός προϊόντος! (τιμή 21,60 €)

Skin Refreshing Kit enlarge

Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. μπορείς να τα βρεις στα φαρμακεία αλλά και online.

 


Πηγή