Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Versace SS/22: Στο show πoυ κράσαρε το internet είδαμε ένα μακιγιάζ όνειρο (+το προϊόν κλειδί)

Κανένα show του οίκου Versace δεν είναι απλά ένα show, γιατί η Donatella δεν είναι απλά μία ακόμη Creative Director. Είναι η Donatella Versace και, κάθε φορά, μας κάνει να βλέπουμε στον ύπνο μας τα shows της.

Αυτό έκανε και με την συλλογή για τη σεζόν SS/22. Ναι, προφανώς και τα ρούχα μας ξετρέλαναν αλλά το cast και το beauty look ήταν εκείνα που μας έκαναν να παραμιλάμε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Samuel Ellis Scheinman (@samuel_ellis)

Στο catwalk του οίκου βλέπεις, δεν παρέλασαν μόνο τα πιο hot μοντέλα όπως η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski, η Stella Maxwell και η Vittoria Ceretti.

Ciao Dua!

Το show άνοιξε η Dua Lipa και σχεδόν ουρλιάξαμε όταν την είδαμε με το μαύρο φόρεμα και το συγκλονιστικό μακιγιάζ δια χειρός Pat McGrath.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal)

LFW: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες

Ομοίως, παραλίγο να μας πέσει το lap top από τα χέρια όταν στο catwalk εμφανίστηκε η Lourdes –κόρη της Μadonna- Leon.

Versace S22 138

Queen Naomi

Όλα αυτά τα νέα πρόσωπα, σε συνδυασμό με τα ρούχα, την pop ατμόσφαιρα και το σύνολο του show, μας έδειξαν ότι ο οίκος προσαρμόζεται και εξελίσσεται… Ευτυχώς όμως που ήταν εκεί και η Naomi Campbell για να δείξει στο «νέο αίμα» πώς περπατούν στην πασαρέλα, πώς κλέβουν την παράσταση και να δώσουν άλλη φινέτσα στο show.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Όχι, η Νaomi δεν φόρεσε το ίδιο μακιγιάζ με τις άλλες… Είναι η Naomi, η Campbell! Κατά τα άλλα, τα colorful cat eyes που είδαμε, σε ανοιχτούς πράσινους και γαλάζιους τόνους, αλλά και με την λάμψη-υπογραφή της master Pat, μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο καλοκαίρι.

Versace bjx S22 006 copy

Επιτέλους στην Ελλάδα!

Βέβαια, την παλέτα που χρησιμοποίησε η Pat μπορούμε από τώρα να την αποκτήσουμε, αποκλειστικά στα Sephora! Είναι η συλλεκτική, παλέτα MTHRSHP Mega Celestial Odyssey των Pat McGrath Labs και κάτι μας λέει ότι θα την τελειώσουμε πριν μπει η νέα χρονιά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε να σε πληροφορήσουμε ότι, τα μαλλιά επιμελήθηκε ο master Guido Palau και πώς θα φέρουν πίσω στη μόδα τα πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ μακριά μήκη. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικά looks από το catwalk σε κοντινό πλάνο, έτσι, για να πάει καλά η εβδομάδα…

MFW: Όλα τα φώτα στον οίκο Versace! Η Dua Lipa άνοιξε και έκλεισε το σόου με SS22 δημιουργίες




Πηγή