Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Victoria Beckham x Estee Lauder: Η δεύτερη συλλογή μακιγιάζ της είναι γεγονός!

Μετά την επιτυχία της πρώτης συλλογής μακιγιάζ της σε συνεργασία με την Estée Lauder, το περασμένο Φθινόπωρο, η Victoria Beckham ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback στο beauty κόσμο με μία δεύτερη, makeup collection που θα περιλαμβάνει εκτός από τα bestsellers (όπως η Morning Aura Illuminating Creme, το Highlighter στην απόχρωση Modern Mercury και το Eye Kajal Duo στην απόχρωση Black Saffron/Vanille) και μερικά ολοκαίνουργια προϊόντα, όπως το κραγιόν στην Nude Spice Matte απόχρωση και το Saffron bronzer.

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 9, 2017 at 4:49am PST

Η νέα συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Μάρτιο στο εξωτερικό, αλλά μέχρι τότε η Posh φρόντισε να μας δώσει μία μικρή γεύση για τα νέα λανσαρίσματα και τις τάσεις στο μακιγιάζ της επόμενης σεζόν μέσα από το fashion show της στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης (AW17).

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 16, 2017 at 7:22am PST

«Chic, έξυπνη, σοφιστικέ, γεμάτη αυτοπεποίθηση, φρέσκια, δυνατή αλλά παράλληλα cool» είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που η συλλογή της Vic προσπαθεί να αναδείξει μέσω των fashion και beauty επιλογών.

3 vic
Στο beauty look, έμφαση για άλλη μία φορά δόθηκε στην όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα. Για να επιτευγχθεί ένα πιο glowy, φυσικό, δροσερό φινίρισμα συνδυάστηκε η Morning Aura Illuminating Creme(από τα bestseller) με το Double Wear Light Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder. Στη συνέχεια εφαρμόστηκε σε ορισμένα σημεία (όπου χρειαζόταν) ταμποναριστά μία πόυδρα ενώ ακολούθησε το Modern Mercury highlighter στα πιο «ψηλά» σημεία του προσώπου (στα ζυγωματικά, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, στο τόξο των χειλιών).

2 vic

 

Το υπόλοιπο look κινήθηκε ανάμεσα στα natural nude μάτια (χρησιμοποιήθηκε το Eye Kajal Duo στην απόχρωση Vanille) και στη γκρι σκιά ματιών, την οποία η Victoria ανακήρυξε σε «σκιά της μόδας».

4 vic

Η μάσκαρα απλώθηκε στις ρίζες των βλεφαρίδων ενώ το nude, ανοιχτό ροζ κραγιόν (από τα καινούργια προϊόντα της επερχόμενης συλλογής) ολοκλήρωσε το look, προσθέτοντας ένα άψογο φινίρισμα.

1 vic

 

Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες!

 


Πηγή