Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Video! Αυτό το κορίτσι και η αποτρίχωσή του μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια

Κάθε DIY που επιχειρούμε μόνες μας περιλαμβάνει ένα ρίσκο. Ρίσκο να μην τα καταφέρουμε, ρίσκο να τα κάνουμε θάλασσα αλλά αυτό που πρέπει κυρίως να περιλαμβάνει είναι το χιούμορ. Άπειρες φορές έχουμε γελάσει με τους εαυτούς μας όταν τα θαλασσώνουμε στα DIY και έτσι πρέπει να κάνουν όλες! Όλα γίνονται καλύτερα με λίγο γέλιο και το χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ!

Γι’ αυτό θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου ένα video που δεν μας έκανα απλά να ξεκαρδιστούμε! Μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια αφενός γιατί το κορίτσι αυτό είναι πραγματικά πολύ αστείο και αφετέρου γιατί ταυτιστήκαμε! Το πραγματεύεται το video; Αποτρίχωση στο μουστάκι για πρώτη φορά στο σπίτι. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω..

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Shelter-in-place has taken a turn… I bought a home waxing kit. My face will never be the same. #GoWithGod

A post shared by Molly Lee (@mollylee31) on

Αν δεν ξεκαρδίστηκες τότε δεν ξέρουμε τι να πούμε! Εμείς γελάσαμε απίστευτα πολύ γιατί θυμηθήκαμε την πρώτη φορά που αποπειραθήκαμε να κάνουμε χαλάουα στο μουστάκι! Αν πρέπει όμως να δούμε το video σοβαρά πρέπει να σημειώσουμε 2 πράγματα 1) η αποτρίχωση δεν της πέτυχε γιατί δεν καθάρισε την επιδερμίδα πριν ξεκινήσει και 2) μην κάνεις ποτέ χαλάουα δύο φορές στο ίδιο σημείο.

Αν υπάρχει λιπαρότητα στο δέρμα ή προϊόντα οι τρίχες δεν θα βγουν και αν κάνεις δεύτερη φορά χαλάουα στο ίδιο σημείο μπορεί να προκαλέσεις τραυματισμό ή και σπυράκια. Πάμε τώρα να το ξαναδούμε γιατί δεν το χορταίνουμε!

Διάβασε ακόμα: 10 super classic κόκκινα βερνίκια και κραγιόν γιατί… είναι Πάσχα!




Πηγή