Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Video! Δες πως θα αντιγράψεις τα τέλεια κυματιστά μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί! Το στιλ της μας ενθουσιάζει κάθε φορά και έχει τα τέλεια Californian girl μαλλιά! Για αυτά τα μαλλιά θα μιλήσουμε σήμερα. Βλέπεις, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να μάθουμε να κάνουμε τους τέλειους κυματισμούς που τόσο effortlessly κάνει και η ίδια.

Ευτυχώς δεν είναι και τόσο δύσκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο ψαλίδι για μπούκλες. Γιατί μεγάλο; Γιατί όσο μεγαλύτερη η διάμετρος του ψαλιδιού, τόσο πιο χαλαρές και beachy θα είναι οι μπούκλες σου. Πάτα λοιπόν play στο παρακάτω video tutorial και συνέχισε να διαβάζεις…

Όπως είδες χρειάζεται στρατηγική. Πρέπει να τυλίγεις τις τούφες σου εναλλάξ τη μια προς τα έξω και την άλλη προς τα μέσα έτσι ώστε να έχεις αυτό το ατημέλητο αποτέλεσμα. Επίσης, δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ είναι ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Τέλος, αυτό στο οποίο καταλήξαμε εμείς είναι πως οι συγκεκριμένοι κυματισμοί γίνονται καλύτεροι σε μαλλιά δεύτερης ημέρας και όχι φρεσκολουσμένα. Με αυτά λοιπόν θα σε αφήσουμε να ξεκινήσεις να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά σαν της Αθηνάς και θα σου ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Αν έχεις λεπτά μαλλιά τότε ίσως να χρησιμοποιείς λάθος τη μαλακτική σου κρέμα

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή