Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Video: Δες πως θα βάψεις ΤΕΛΕΙΑ τα νύχια σου στο σπίτι

Το μανικιούρ είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ εδώ στο queen.gr ιδιαίτερα τώρα που ούτε τα νύχια μας δεν επιτρέπεται να φάμε. Καθώς λοιπόν μένουμε στο σπίτι, το μανικιούρ είναι κάτι που θα κάνουμε κάποια στιγμή και ξέρουμε πως το βάψιμο των νυχιών είναι κάτι που πολλές μας δυσκολεύει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Quick and easy tutorial using @essie #gossamergarments , #bubblesonly , and #matteaboutyou #essiepartner #nailarttutorial #holidaynails

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Μπορεί να μην είναι πυρηνική φυσική αλλά έχει κάποιες κινήσεις κλειδί αν θέλεις να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπεις στα νύχια σου κάθε φορά που φεύγεις από τη μανικιουρίστ σου. όχι, μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι ή να έχεις ιδιαίτερα skills.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

La Vie En Rose ? 2 tones of Pink #manimonday #nailart #pink

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Μία σειρά από βήματα πρέπει να ακολουθήσεις και να αγοράσεις ένα προϊόν κλειδί αλλά αυτά θα τα πούμε παρακάτω. Για τώρα πάτα play, δες τι πρέπει να κάνεις και συνέχισε να διαβάζεις…

Όπως είδες, τα βήματα είναι απλά και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από υπομονή και ένα προϊόν. Το latex που είδες το κορίτσι να απλώνει στις παρανυχίδες της είναι ειδικό προστατευτικό και το δικό μας αγαπημένο είναι αυτό που μπορείς να αγοράσεις και online.

Αν δεν θέλεις να το αγοράσεις όμως υπάρχει και άλλη λύση, η βαζελίνη. Μπορείς να απλώσεις λίγη βαζελίνη στις παρανυχίδες γύρω από τα νύχια σου με ένα λεπτό πινελάκι και απλά να την ξεπλύνεις όταν πια το βερνίκι σου θα έχει στεγνώσει. Όσο για το χρώμα τώρα… το συγκεκριμένο lavender δεν μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει γι αυτό ήδη κάνουμε έρευνα.

Μείνε συντονισμένη για να δεις πως θα φτιάξεις τη δική σου απόχρωση αναμειγνύοντας τα βερνίκια που ήδη έχεις… μένουμε μέσα σημαίνει πρωτοτυπούμε και δεν βγαίνουμε για να αγοράσουμε βερνίκια, σωστά; Σωστά!

cover photo @betina_goldstein

Διάβασε ακόμα: Μένουμε Σπίτι: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσει ο καιρός όμορφα…

 




Πηγή