Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Video: Δες πώς θα αποκτήσεις καρέ κούρεμα χωρίς… να κόψεις τα μαλλιά σου

Το καρέ αποτέλεσε το απόλυτο κούρεμα του 2020. Για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι hairstylists το πρότειναν δίχως δεύτερη σκέψη, οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας το λάνσαραν ουκ ολίγες φορές στα catwalks των Fashion Weeks και οι stars το τολμούσαν η μία μετά την άλλη.

Ποια να πρωτοθυμηθούμε! Την Jennifer Lopez, την Catherine Zeta Jones, τη Vanessa Hudgens, την Taylor Hill ή τις δικές μας Έλλη Κοκκίνου και Μπέττυ Μαγγίρα; Όλες αυτές οι celebrities και πολλές ακόμη πειραματίστηκαν με τα μαλλιά τους και απέκτησαν καρέ κούρεμα τη χρονιά που μας πέρασε. Και πολύ καλά έκαναν, θα σου πούμε εμείς!

Βλέπεις, το bob haircut είναι τόσο φρέσκο, νεανικό και chic. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε κολακεύει άπαξ και βρεις το καρέ που ταιριάζει στα δικά σου μέτρα και τον σωστό κομμωτή για να το κάνει πράξη. Είναι, όμως, και μια πρόκληση για πολλά κορίτσια που έχουν μακριά μαλλιά.

Photo credit: @simoneaurelia_

Τι εννοούμε; Πως υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες θέλουν πάρα πολύ να κάνουν καρέ τα μαλλιά τους, αλλά κάπως διστάζουν να αποχωριστούν τη μακριά κόμη τους. Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ αυτό το «πρόβλημα», σου έχουμε τη λύση. Μπορείς να αποκτήσεις καρέ κούρεμα χωρίς… να κόψεις τα μαλλιά σου. Κι όμως γίνεται και είναι και πολύ εύκολο.

Αφού κάνεις όλα τα μαλλιά ανοιχτές μπούκλες, κρεπάρεις ελαφρώς τις ρίζες και βάζεις λίγη λακ. Πιάνεις όλα τα μαλλιά επάνω και αφήνεις μια τούφα στον αυχένα. Με αυτήν την τούφα κάνεις μία πλεξούδα και τη σταθεροποιείς με τσιμπιδάκι στη ρίζα του αυχένα. Στη συνέχεια, αφήνεις κάτω τα μαλλιά, τα πιάνεις στην άκρη με ένα διάφανο λαστιχάκι και τα σταθεροποιείς με τσιμπιδάκια στην πλεξούδα που έφτιαξες. Για να τα καταλάβεις καλύτερα, όμως, πάτα το play, βάλε cc για υπότιτλους και… κάνε ένα crash test να δεις αν όντως σου ταιριάζει το καρέ.

Όχι τίποτα άλλο… Πρέπει να είσαι σίγουρη όταν ανοίξουν τα κομμωτήρια ότι όντως θες να υιοθετήσεις αυτό το τόσο hot κούρεμα, ώστε να μην κλαις όταν ο κομμωτής σού κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά σου. Α! Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και στα chic καρέ που έχουμε βρει για σένα. Πραγματικά, θα καταλάβεις ότι δεν θεωρήθηκε άδικα ως το απόλυτο κούρεμα του 2020!

Cover photo: @taylor_hill

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει τελευταία είναι μια ωδή στην άνοιξη


Πηγή