Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Video: Δες πώς θα κάνεις μόνη σου #MarbleNails και εμπνεύσου από 10 εντυπωσιακά σχέδια

Το μάρμαρο είναι ένα από τα πιο ακριβά και όμορφα ορυκτά που μας χαρίζει η φύση.  Η λέξη ετυμολογείται από την αρχαιοελληνική μάρμαρος, που σημαίνει «λαμπερός λίθος» και το πιο διάσημο μάρμαρο ήταν –και είναι- το Πεντελικό μάρμαρο. Ήταν μάλιστα ο λόγος για τον οποίο η Πεντέλη έγινε τόσο γνωστή στην αρχαιότητα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Πεντελικού μάρμαρου, είναι η μοναδική λευκή απόχρωσή, η καθαρότητα, η διαύγεια και η διαφάνειά του.

Στην Ελλάδα όμως βρίσκουμε αρκετά ακόμη, υπέροχα είδη μαρμάρου όπως το Πράσινο της Βέροιας και της Τήνου, Το κρυσταλλικό της Νάξου αλλά και το γκρι του Αλιβερίου.

#KittenNails 10 μανικιούρ με γατάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πλατιά

Το πιο κομψό nail art

Σήμερα λοιπόν, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, το nailspiration μας έρχεται από το μάρμαρο. Τα #MarbleNails είναι κομψά και πανέμορφα, ενώ δείχνουν πολύ πιο δύσκολα από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Κι όμως, μπορείς να κάνεις και μόνη σου αυτό το super elegant nail art, και με τη βοήθεια του παρακάτω video, θα βρεις 7 διαφορετικούς τρόπους για να δοκιμάσεις.

Ποιο θα αντιγράψεις;

Ποιο σου άρεσε περισσότερο; Αν αντιγράψεις κάποιο μην παραλείψεις να μας κάνεις tag στο Post σου στο Instagram για να σε καμαρώσουμε. Περίμενε όμως! Μην φεύγεις… Προφανώς και ετοιμάσαμε μία nailspiration gallery για εσένα.

Με ένα ακόμα scroll θα βρεις τέλεια σχέδια που θα σε εμπνεύσουν ώστε να αξιοποιήσεις όσα έμαθες στο παραπάνω Video. Καλή επιτυχία!

10 #MinimalNails που δεν έχουν εποχή και μπορείς να κάνεις και μόνη σου


Πηγή