Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Video: Δες πώς θα κάνεις 3 super chic χαμηλούς κότσους πανεύκολα

Το σενάριο είναι γνωστό: Το ξυπνητήρι χτυπά ξανά και ξανά, εσύ πατάς το snooze και καταλήγεις να μην έχεις χρόνο για τίποτα παραπάνω από μία γρήγορη αλογοουρά. Σα καταλαβαίνουμε!

Καμία μας δεν προτιμά να ξυπνήσει νωρίτερα για να χτενιστεί, και καμία μας δεν έχει άπειρο χρόνο το πρωί. Αυτό που όλες θέλουμε ωστόσο, είναι πανέμορφα μαλλιά εύκολα και γρήγορα και σήμερα θα τα έχουμε!

Η Alex Gaboury βλέπεις, η όμορφη hairstylist, έχει δημιουργήσει ένα τέλειο tutorial στο οποίο μας δείχνει πώς να κάνουμε 3 διαφορετικούς, χαμηλούς κότσους πανεύκολα. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω.

Gone With the Wind! 5 χτενίσματα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον αέρα

Όπως είδες και οι 3 είναι όμορφοι και εύκολοι. Το μόνο που θα προσθέταμε εμείς είναι μερικά tips για το τι να κάνεις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου. Δεν χρειάζεται να έχεις τα μαλλιά σου τραβηγμένα όλα πίσω άλλωστε…

Φράντζα ή αφέλειες

Χτένισε τις αφέλειες ή την φράντζα σου έτσι ώστε να έχουν κίνηση και άφησέ τις να δώσουν στιλ στο χτένισμά σου. Ακόμα και αν δεν έχεις ούτε φράντζα, ούτε αφέλειες, άφησε 2 τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

XAMILOS KOTSOS HOW TO 2

Φριζάρισμα

Το φριζάρισμα είναι στο χειμερινό πρόγραμμα! Με αυτούς τους χαμηλούς κότσους δεν χρειάζεται όμως να το καταπολεμήσεις. Οι φύτρες και τα τουφάκια γύρω από το πρόσωπό σου, θα δώσουν μία ατημέλητη νότα στο χτένισμά συ, ό, τι πρέπει για μία καθημερινή!

XAMILOS KOTSOS HOW TO 3

Χωρίστρα

Όπως είπαμε και στην αρχή, δεν είναι απαραίτητο να τραβήξεις όλα τα μαλλιά σου πίσω. Κάνε την χωρίστρα σου όπως την κάνεις συνήθως (στη μέση ή το πλάι) και πιάσε τον κότσο σου κανονικά.

Και μην ξεχνάς: Αν έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά, λίγο ξηρό σαμπουάν θα κάνει τη δουλειά σου ευκολότερη! Καλημέρα λοιπόν queen και καλή επιτυχία στους κότσους σου.

Η Φαίη Σκορδά με τον πιο hot κότσο της σεζόν- Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μας είπε τα πάντα


Πηγή