Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Video: Ο πιο εύκολος κότσος για να είσαι κομψή από το πρωί ως το βράδυ

Η αλήθεια είναι πως ο κορονοϊός μάς έχει κρατήσει έγκλειστες για πάρα πολύ καιρό στο σπίτι με αποτέλεσμα να μας έχει κάνει… να τεμπελιάζουμε πού και πού. Βαριόμαστε να ντυθούμε και άρα μένουμε με τις πιτζάμες μας. Σκεφτόμαστε πως δεν έχει νόημα να βαφτούμε, γιατί δεν θα μας δει απολύτως κανένας. Και κάπως έτσι αφήνουμε και τα μαλλιά μας στη μοίρα τους.

Πόσες φορές, όμως, σου έχει συμβεί να σου χτυπήσει ένας courier το κουδούνι, να πρέπει να πεταχτείς σε ένα φαρμακείο ή να κάνεις ένα έκτακτο Zoom call; Άπειρες, είναι η απάντηση. Και, τελικά, εκείνες τις στιγμές αναγκαζόσουν να ντυθείς άρον-άρον και να ψάχνεις εναγωνίως για ένα λαστιχάκι, για ένα hair clip ή ένα scrunchie. Γιατί; Μα για να σουλουπώσεις τα μαλλιά σου που ήταν σαν να είχες πάθει ηλεκτροπληξία. Για μακιγιάζ ούτε λόγος.

Σκέψου λίγο… Δεν εκνευριζόσουν εκείνες τις στιγμές που έπρεπε πάση θυσία να περιποιηθείς την εμφάνισή σου σε χρόνο dt; Δεν ένιωθες περίεργα που τελικά κατέληγες να είσαι απεριποίητη; Μάλλον ναι! Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει και το ξέρεις.

Μπορείς, λοιπόν, να προσπαθήσεις να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Η συμβουλή μας είναι να ξυπνάς δέκα λεπτά νωρίτερα το πρωί και αυτόν τον χρόνο να τον αφιερώνεις στα μαλλιά σου (και εννοείται στη ρουτίνα ομορφιάς σου). Ναι! Μόνο λίγα λεπτά θα χρειαστείς για να κάνεις ένα χτένισμα που θα σε κρατήσει cool & chic από το πρωί ως το βράδυ.

Για την ακρίβεια, μπορείς να δοκιμάσεις τον χαμηλό κότσο, που θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Είναι πανεύκολος, ultra chic και θα τον κάνεις μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που προκύψει μια έκτακτη ανάγκη και χρειαστεί να σε δει κάποιος άνθρωπος! Πάτα το play, το cc για υπότιτλους και καλή επιτυχία. Α! Ρίξε και μια ματιά στην παρακάτω gallery! Θα βρεις κι άλλους, υπέροχους κότσους.

Cover photo: @allthinghairuk

Διάβασε ακόμα: 5 νέα beauty rituals που αξίζει να βάλεις στη ζωή σου το 2021


Πηγή