Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Warm & Cozy! Αυτοθερμαινόμενα προϊόντα για περιποίηση και ζεστασιά

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να χιόνιζε όμως, σήμερα είναι που κάνει το περισσότερο κρύο! Η αισθητή θερμοκρασία έξω είναι πολική, οι δρόμοι παγωμένοι και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να βγεις για κανένα λόγο έξω. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σε δελεάσουμε με μερικά αυτοθερμαινόμενα προϊόντα!

Είναι προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, τα οποία δημιουργούν θερμότητα ή το εφέ θερμότητας κάνοντάς σε έτσι να νιώθεις σα να βρίσκεσαι σε spa. Βρίσκουμε ότι είναι ό, τι πρέπει για αυτή την κρύα μέρα και σου προτείνουμε να τα προσθέσεις στο καλάθι αγορών σου για να βρίσκονται στο σπίτι σου έτσι κι αλλιώς.

Το ότι ο χιονιάς πέρασε, δεν σημαίνει ότι ο χειμώνας και τα κρύα τελείωσαν. Το ΣΚ πλησιάζει και θα ήταν τέλειο να το περάσεις κάνοντας λίγο pampering στον εαυτό σου με τα πιο warm and cozy προϊόντα της αγοράς. Φτιάξε λοιπόν έναν ακόμα καυτό καφέ και κάνε scroll…

3 tips για να ανακουφίσεις τα σκασμένα από το κρύο χέρια σου

Παρακάτω θα βρεις μάσκες προσώπου και μαλλιών, χεριών και ποδιών, κρέμες που ζεσταίνουν και scrub που θερμαίνονται και μυρίζουν σοκολάτα. Μπορείς όλα να τα αποκτήσεις online και σου προτείνουμε να το κάνεις άμεσα. Enjoy queen…

Κρέμα ποδιών. SUZANNE KAUFMANN, FOOT CREAM WARMING

Το λάδι από φλοιό καμφοράς και το θυμάρι έχουν θερμαντικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ενώ το έλαιο φύτρων σιταριού λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η τακτική χρήση προστατεύει αποτελεσματικά το ευαίσθητο δέρμα και καταπολεμά τα κρύα πόδια κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κρέμα χεριών. WARM HEART HAND CREAM

Warm heart hand cream

Το αμυγδαλέλαιο και το κερί μέλισσας παρέχουν πρόσθετη φροντίδα για τα ξηρά χέρια για να αποτρέψουν το σκάσιμο. Η εσπεριδίνη σε συνδυασμό με το μασάζ κατά την εφαρμογή της κρατά τα χέρια ζεστά και χαρούμενα.

Κρέμα για όλο το σώμα. PURE BODY NATURALS, MAXIMUM STRENGTH HOT CREAM

Pure Body Naturals Maximum Strength Hot Cream

Αυτή η πιπεράτη κρέμα με καψαϊκίνη, θερμαίνει το δέρμα για να μειώσει τον πόνο και την ευαισθησία.

Balm σώματος. SANCTUARY SPA, WARM GEL BODY BALM

Sanctuary Spa Warm Gel Body Balm

Αυτό το αυτοθερμαινόμενο βούτυρο σώματος απελευθερώνει μια αίσθηση ζεστασιάς κατά την εφαρμογή, βοηθώντας στην άνεση και την ανακούφιση του δέρματος καθώς προσδίδει ένα ελαφρύ, γαλήνιο άρωμα.

DIY Time! Τα χείλη σου χρειάζονται ενυδάτωση με τόσο κρύο – Συνταγή για lip balm

Μάσκα χεριών. PERFECT TEN, SELF-WARMING HAND MASK

Perfect Ten Self Warming Hand Mask

Εμπλουτισμένη με ένα μείγμα βουτύρων, αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και θρεπτικά εκχυλίσματα φρούτων, ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες,. Η καταπραϋντική εμπειρία ενισχύεται από τη θερμότητα που ενεργοποιεί τη σύνθεση τη μάσκας.

Μάσκα μαλλιών. WELLA PROFESSIONALS, INVIGO NUTRI-ENRICH WARMING EXPRESS MASK

Wella professionals INVIGO NUTRI ENRICH WARMING EXPRESS MASK

Μάσκα περιποίησης με θερμική ενεργοποίησης που δίνει λάμψη και απαλότητα στα ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Μάσκα προσώπου. SEPHORA COLLECTION, THE HEATING MASK

sephora collection the heating mask

Μάσκα εμποτισμένη με φόρμουλα αυτοθέρμανσης, εμπλουτισμένη με ηφαιστειακό εκχύλισμα και θερμαντικό κρύσταλλο, δημιουργεί ένα άμεσο χαλαρωτικό αποτέλεσμα σα να βρίσκεσαι σε σάουνα.

Απολεπιστικό σώματος. NATURA SIBERICA, BODY DESSERTS HOT CHOCOLATE WARMING BODY SCRUB

Natura Siberica BODY DESSERTS HOT CHOCOLATE WARMING BODY SCRUB

Θερμαντικό απολεπιστικό σώματος για ήπια αναζωογόνηση, ζεστασιά και λαχταριστά πλούσιο άρωμα σοκολάτας.  


Πηγή