Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#WatercolorNails είναι το πιο καλλιτεχνικό μανικιούρ που μπορείς να κάνεις το ΣΚ

Παρασκευή! Παρασκευή! Μάλιστα, σήμερα είναι μία διαφορετική Παρασκευή από αυτές που έχουμε συνηθίσει γιατί μπορούμε να πάμε εκδρομές, μπορούμε να πάμε στη θάλασσα, μπορούμε να πιούμε ποτά και τίποτα δεν θα θυμίζει την καθημερινότητα των ΠΣΚ της καραντίνας… ή σχεδόν τίποτα. Μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν για εμάς και ένα από αυτά είναι το μανικιούρ. Θα βρούμε χρόνο να χαζέψουμε μανικιούρ όπου και αν είμαστε και ίσως να καταφέρουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο nail art.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε έτοιμες για όλα και γι’ αυτό συνεχίζουμε ακάθεκτες τα nailspiration και σήμερα το αφιερώνουμε στις νερομπογιές! Τα #WatercolorNails είναι ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια και έχουμε μιλήσει ξανά για αυτά. Κάνουν τα νύχια να μοιάζουν με μικροσκοπικές ζωγραφιές με νερομπογιά και βρίσκουμε ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για το ΣΚ! Πολύχρωμα, εύκολα, διασκεδαστικά, όμορφα και χωρίς περιορισμούς… ήθελες κάτι παραπάνω;

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, φτιάξε κάτι δροσερό να πιείς και χαλάρωσε αντλώντας έμπνευση από τη gallery που ετοιμάσαμε για εσένα και την οποία θα βρεις με ένα ακόμα scroll παρακάτω. Να περάσεις τέλεια ό, τι και αν κάνεις αυτό το ΣΚ girl!

Διάβασε ακόμα: Τα ριγέ νύχια είναι όμορφα και πολύ εύκολα και θα σου το αποδείξουμε!


Πηγή