Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Waterproof: 10 «αδιάβροχα» χτενίσματα για τα μαλλιά σου

Πάνε μέρες που τα δελτία προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα, καταιγίδες και κατακλυσμούς και, μέχρι χθες, έκανε ακόμα καλοκαίρι. Σήμερα βέβαια, όλα τελείωσαν.

Ο ουρανός συννέφιασε, βγήκαν τα πουλόβερ από τις ντουλάπες και όποια φύγει από το σπίτι χωρίς ομπρέλα την πάτησε… ή μήπως όχι; Εδώ στο beauty department αγαπάμε πολύ τη βροχή, και έχουμε πάρει master στα αδιάβροχα χτενίσματα!

Συνεπώς όχι, δεν χρειάζεται να την πατήσεις και να καταλήξεις αχτένιστη, εξαιτίας της βροχής, στη μέση της ημέρας. Η ομπρέλα είναι χρήσιμη αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να προστατεύσει το look σου.

Shag: Το πιο hot κούρεμα του 2021 – Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Under my umbrella #not

Μπορείς να επιστρατεύσεις μαντήλια, καπέλα, κοκαλάκια και φουλάρια και να πιάσεις τα μαλλιά σου έτσι, ώστε να μην τα επηρεάσει η βροχή ή… Ακόμα και αν τα επηρεάσει, να λειτουργήσει υπέρ σου.

Το θέμα είναι να μην αγχωθείς και να διασκεδάσεις τον καιρό. Κάθε εποχή έχει τις ομορφιές της και οι βροχές του φθινοπώρου είναι υπέροχες. Καθαρίζουν, θρέφουν και βοηθούν τη φύση να αναζωογονηθεί!

Στην παρακάτω gallery, έχω συγκεντρώσει όλη την hair έμπνευση που θα χρειαστείς για σήμερα, αλλά πριν κάνεις scroll για να τα δεις όλα, θέλω να σου δώσω μία συμβουλή.

Οι γυρισμένες άκρες των 90’s επέστρεψαν! Hair Inspo η Ελεονώρα Μελέτη

Shhh…

Αν μπορείς να αποφύγεις την ομπρέλα κάντο! Η ομπρέλα ευθύνεται για το 70% του φριζαρίσματος των μαλλιών σου. Ο ζεστός, υγρός αέρας που μαζεύει από κάτω της, κάνει την τρίχα να φριζάρει διπλά και τριπλά.

adiavroxa xtenismata12

Άστη λοιπόν στην άκρη για λίγο και δες τι μπορείς να κάνεις για να έχεις stylish μαλλιά στη βροχή, όπως τα κορίτσια που παρακολούθησαν τις εβδομάδες μόδας στην Κοπεγχάγη, το Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη!

Beauty wisdom! Οι 10 πιο χρήσιμες συμβουλές που μου έδωσαν οι top hair & makeup artists


Πηγή