Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

We are calling it! Αυτή είναι η πιο πολυτελής σειρά περιποίησης σώματος

Εμπνευσμένες από την σκανδιναβική φύση, οι σειρές περιποίησης σώματος του Barnängen περιέχουν έως και 95% φυσικά συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες του δέρματος. Οι φόρμουλες της νέας σειράς Barnängen Oil Intense ωστόσο, ήρθαν για να παρέχουν εντατική ενυδάτωση στις πολύ ξηρές επιδερμίδες!

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική φύση –εννοείται- αλλά και από τα πανέμορφα άγρια τριαντάφυλλα. Το καλοκαίρι, τα άγρια τριαντάφυλλα ανθίζουν στα λιβάδια δίπλα στην θάλασσα και αναδύουν ένα διακριτικό άρωμα από τα ροζ τους πέταλα.  Το έλαιο τριαντάφυλλου θεωρείται ως ένα εξαιρετικό συστατικό υψηλής ποιότητας, γι’ αυτό χρησιμοποιείται σε όλη τη σειρά Barnängen Oil Intense σε συνδυασμό με  προστατευτική cold cream, ώστε να παρέχει στην πολύ ξηρή επιδερμίδα εντατική φροντίδα.

2 201 copy

Η σειρά αποτελείται από Body Lotion, Αφρόλουτρο και Body Balm. Το Body Lotion Oil Intense παρέχει στο πολύ ξηρό δέρμα διαρκή ενυδάτωση. Το Αφρόλουτρο Oil Intense δίνει στο ξηρό δέρμα μια βελούδινα απαλή αίσθηση, ενώ το Body Balm είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει ακόμα πιο εντατική & βαθιά περιποίηση στο δέρμα. Τα προϊόντα Barnängen Oil Intense είναι vegan, δεν έχουν σιλικόνη ούτε parabens κι είναι κατάλληλα για πολύ ξηρό δέρμα και μπορείς να τα αναζητήσεις στα καταστήματα σήμερα κιόλας!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή