Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φοράμε όλες στα μάτια μας το 2021

Το 2021 μάς βρίσκει ακόμα να είμαστε πολύ προσεκτικές στις κινήσεις μας, να μένουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο σπίτι για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας από τον κορονοϊό και -βέβαια- να φοράμε παντού μάσκα. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως και στο μακιγιάζ μας θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στα μάτια, μιας και το κραγιόν δεν μπορεί να είναι ορατό.

Το χρώμα, λοιπόν, που θα κυριαρχήσει το 2021 στο μακιγιάζ ματιών και το οποίο πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ είναι… το μοβ. Το μοβ σε κάθε πιθανή απόχρωσή του. Μοβ λιλά, μοβ μελιτζανί, μοβ του δαμάσκηνου. Το μοβ ήρθε για να μείνει και να κάνει ακόμα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά τα eye looks μας.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως το μοβ συμβολίζει τη δύναμη, την αριστοκρατία, την πολυτέλεια και τη φιλοδοξία. Και ναι! Όλα αυτά είναι πράγματα που έχουμε ανάγκη το 2021. Πρέπει να οπλιστούμε με δύναμη, αλλά θέλουμε ταυτόχρονα να νιώσουμε την πολυτέλεια που μας έχει στερήσει ο κορονοϊός και τη φιλοδοξία να πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε.

Και μπορούμε να κάνουμε την αρχή φορώντας μοβ στα μάτια μας. Δεν έχει σημασία αν θα βάλουμε μοβ σκιά, μοβ eyeliner ή μοβ μάσκαρα. Ή και όλα μαζί! Σημασία έχει να βρούμε τη διάθεση να πειραματιστούμε και να γοητεύσουμε πάντα… με το μοβ χρώμα. Θα σε βοηθήσουμε. Μην ανησυχείς! Στην παρακάτω gallery βρήκαμε μερικά πολύ κομψά make up looks με πρωταγωνιστή το μοβ και τα αντίστοιχα προϊόντα για να τα αντιγράψεις. Ready to shine, girl?

Διάβασε ακόμα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει το signature χτένισμά της τα τελευταία χρόνια


Πηγή