Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

We are calling it! Οι πέρλες σε μαλλιά και μακιγιάζ επιστρέφουν δυναμικά

Το μακιγιάζ είναι ειλικρινά μία τέχνη που δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Οι τάσεις αλλάζουν και εξελίσσονται διαρκώς, με τα αποτελέσματα να είναι κάθε φορά ολοένα και πιο μαγικά. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που αρκετά makeup/beauty trends δίχασαν και ανέτρεψαν ό,τι γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.

Pearls are…forever

Οι πέρλες (ή μαργαριτάρια) είναι από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα κοσμήματα του ωραίου φύλου. Αυτή τη σεζόν, τα συναντάμε στα μαλλιά αλλά και στα makeup looks των μοντέλων όλων των κορυφαίων οίκων, αποδεικνύοντας πως είναι το νέο big thing στη βιομηχανία της ομορφιάς. Μικρές πέρλες έρχονται και ενσωματώνονται φέτος στο makeup κυρίως στην περιοχή των ματιών. Οι μακιγιέρ τις τοποθετούν συνήθως σαν γραμμή eyeliner ή στις κόγχες του ματιού, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό make up.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MARTINA BRUNNER | hair&makeup (@martina_brunner_)

 

Πώς θα το υιοθετήσεις

Μπορεί το συγκεκριμένο trend να σου φαίνεται λιγάκι ακραίο για την καθημερινότητα αυτό όμως δεν ισχύει. Η τάση είναι σούπερ instagrammable και με λίγη προσοχή μπορείς εύκολα να την υιοθετήσεις για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Αν ανήκεις στις τολμηρές που αντιγράφουν τάσεις θα πρέπει να αγοράσεις δύο ακόμη προϊόντα εκτός από τις πέρλες. Αρχικά χρειάζεσαι ένα τσιμπιδάκι (το τσιμπιδάκι φρυδιών είναι οκ!)για να τοποθετήσεις σωστά τις πέρλες και μία κόλλα βλεφαρίδων, που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eternal Goddess (@eternalgoddess.uk)

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάζεις πρώτη όλα τα νέα beauty trends.
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 Πηγή κεντρικής: @dior

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το beauty trend που έρχεται για να μείνει.




Πηγή