Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

We are calling it! Το χρώμα στα χείλη φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιο έντονο από ποτέ

Μακιγιάζ στα χείλη… Ξέρουμε! Σου ακούγεται σαν κάτι μακρινό και ξεχασμένο, αφού σίγουρα κι εσύ καταχώνιασες τα κραγιόν σου σε κάποιο νεσεσέρ και τα άφησες εκεί μέσα από πέρσι τον Μάρτιο. Και πού να τα φορέσεις, άλλωστε; Ήμασταν που ήμασταν σε καραντίνα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, φορούσαμε και υποχρεωτικά τη μάσκα, οπότε το κραγιόν έμοιαζε εντελώς περιττό.

Αυτό, ωστόσο, έρχεται να αλλάξει τώρα με την επαναλειτουργία της εστίασης και είμαστε σίγουρες πως είσαι πολύ χαρούμενη. Επιτέλους! Θα μπορείς και πάλι να φοράς τα αγαπημένα σου κραγιόν και lip gloss και να τα βλέπουν οι γύρω σου όσο εσύ θα απολαμβάνεις τον καφέ σου ή το ποτό σου σε κάποιο μπαρ. Εντάξει, μέχρι τις 22.45, αλλά… ας μην είμαστε απαιτητικές από την αρχή. Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν όπως πριν.

Μέχρι τότε, όμως, ξέρεις ποιο χρώμα επιβάλλεται να φοράς φέτος το καλοκαίρι στα χείλη σου; Με ποιο κραγιόν θα είσαι in fashion και θα εντυπωσιάζεις τους γύρω σου; Η απάντηση είναι μία: με το φούξια κραγιόν. Αυτήν τη σεζόν θα του… δώσεις να καταλάβει και θα φοράς συνέχεια έντονο, εκτυφλωτικό και εντυπωσιακό φούξια κραγιόν.

Άσε στην άκρη τα nudes που φορούσες ως τώρα στα online meeting calls με τους συναδέλφους σου και απόλαυσε τα λαμπερά κραγιόν που σου έλειψαν τόσο πολύ τον τελευταίο χρόνο. Δες και στην παρακάτω gallery πόσο so hot right now είναι το φούξια κραγιόν, πόσο κολακεύει ξανθές και μελαχρινές, αλλά και… πέντε φανταστικά προϊόντα, που αξίζει να προσθέσεις τώρα στο νεσεσέρ σου.

Διάβασε ακόμα: Να τι συμβαίνει αν κόβεις τα νύχια σου πάρα πολύ κοντά


Πηγή