Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

We are calling it! Oι κοτσίδες του οίκου Max Mara θα είναι το it χτένισμα της σεζόν

Το ότι έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις κοτσίδες το ξέρεις. Παντοτινή αγάπη μας παραμένουν οι αλογοουρές αλλά μας αρέσουν οι κοτσίδες, είναι κάτι fresh και διαφορετικό και φέτος το φθινόπωρο μας αρέσουν περισσότερο από ποτέ χάρη στον οίκο Max Mara. Ανάμεσα στα παλτό και τα συγκλονιστικά chic outfits που είδαμε, την παράσταση έκλεψαν για εμάς οι μικροσκοπικές accent braids στα μαλλιά των μοντέλων.

Τις είδαμε να στολίζουν τα μαλλιά των κοριτσιών σε διαφορετικά μήκη, σε διαφορετικά χτενίσματα, σε διαφορετικά κουρέματα, σε ζευγάρια ή και μόνες τους και μας ξετρέλαναν. Βρίσκουμε πως είναι ο πιο αριστοκρατικός και fresh τρόπος για να αποκτήσουν ακόμη και τα πιο plain μαλλιά ή χτενίσματα ενδιαφέρον, τις ημέρες που απλά δεν υπακούν ή δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε τίποτα.

Αυτό που επίσης μας κέρδισε είναι πως, οι hairstylists στα παρασκήνια τις έπλεξαν έτσι ώστε να κολακεύουν το κάθε κορίτσι και το κάθε σύνολο ξεχωριστά συνεπώς δεν είδαμε δύο ίδιες αλλά πολλές διαφορετικές στο ίδιο ύφος.

Max Mara bty F20 007

Παρακάτω θα σου δείξουμε τα βασικά στιλ που μπορείς να ακολουθήσεις και να μαζέψεις με στιλ τα μαλλιά σου αν δουλεύεις από το σπίτι, αν φοράς μάσκα έξω και σε ενοχλούν, αλλά και πως έδεσαν τις κοτσίδες οι κομμωτές για να υιοθετήσεις ακόμα και αυτό.

Διάβασε ακόμα: Κωδικός ρουζ: Πώς θα το φορέσεις σωστά και tips για να διαλέξεις τη δική σου απόχρωση


Πηγή