Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

We want it! Το μακιγιάζ της Lily-Rose Depp

Πρωταγωνίστησε στο νέο film του αρώματος Nº5 L’EAU του οίκου Chanel και πριν λίγο καιρό την είδαμε να κάνει το ντεμπούτο της στο catwalk του γαλλικού οίκου, στην παρουσίαση της συλλογής Pre Fall 2017. Η Lily-Rose Depp είναι από τα νέα It-girls που μας εμπνέεουν τόσο με το στιλ όσο και το beauty look τους.

Αυτή τη φορά, η 17χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis μας έδωσε το τέλειο makeup inspiration για τις πιο επίσημες εξόδους μας. Αφήνοντας την επιδερμίδα της «καθαρή», η Lily προτίμησε ένα all time classic, αγαπημένο μας συνδυασμό στο μακιγιάζ: Cat eyes και red lips.

Αναλυτικότερα, έδωσε έμφαση στα χείλη της, τονίζοντάς τα με ένα τέλειο, κόκκινο, ματ κραγιόν, ενώ παράλληλα, δημιούργησε ένα γατίσιο βλέμμα περνώντας το μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρό της.

Όσο για το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε… η Lily φόρεσε το Rouge Allure Ink Matte Liquid Lip Colour του οίκου Chanel στην απόχρωση 148 Libéré.

CHN 165148 main

Το μυστικό για τέλεια εφαρμογή είναι να ξεκινήσεις απλώνοντας το μολύβι χειλιών και να δουλεύεις σιγά-σιγά με το κραγιόν από το κέντρο προς τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σου. Διόρθωσε τις όποιες μουντζούρες με λίγο concealer.

 


Πηγή