Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Whaaaatt? Αυτά τα μαλλιά φωσφορίζουν στο σκοτάδι!

Είναι γεγονός πως εδώ, στον beauty κόσμο δε βαριόμαστε ποτέ! Κι όταν λέμε ποτέ το εννοούμε, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Guy Tang, τον άνθρωπο- hairstylist που βρίσκεται πίσω από πολλές τάσεις στα μαλλιά (όπως τα metallic hair) και κάθε φορά δείχνει να ξεπερνά τα όρια της φαντασίας μας με τα δημιουργήματά του…

Έφτασε ο καιρός, λοιπόν, ο δημοφιλής κομμωτής, ο οποίος έχει περίπου 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube και άλλους τόσους στο Instagram, να μας συστήσει τα «Phoenix Neon Glowing Hair», τα μαλλιά δηλαδή, που έχουν τη δυνατότητα να φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Και για του λόγου το αληθές ανέβασε μερικά εντυπωσιακά βιντεάκια με τα φωσφορίζοντα μαλλιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insta.

 

 

A video posted by Guy Tang® (@guy_tang) on Nov 7, 2016 at 8:40am PST

Όσο για το πώς φαίνονται τα μαλλιά στο φυσικό φως, μοιάζουν πολύ με την τάση των rainbow hair χωρίς βέβαια να φωσφορίζουν.

 

 

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on Nov 4, 2016 at 5:56pm PDT

screen shot 2016 11 09 at 12 54 1478714787

Τα πράγματα βέβαια αλλάζουν δραματικά όταν πέσει το σκοτάδι… όπου τα μαλλιά αποκτούν μία σχεδόν εκτυφλωτική, φωτεινή λάμψη. Ο hairstylist χρησιμοποίησε τη Kenra Color Creative Neon Collection για να «μεταμορφώσει» τα μαλλιά!

 

 

Με αυτόν τον τρόπο ο Tang προμόταρε το Neon Hair Battle, μια πρωτοβουλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου οι κομμωτές να δημιουργήσουν εντυπωσιακά και τρελά hairlooks, ποστάροντας φωτογραφίες με τα hashtags #NeonMania και #NeonHairBattle.

 

 

A photo posted by Orlando FL Vivid Balayage Hair (@nealmhair) on Nov 26, 2016 at 8:24pm PST


Πηγή