Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Whaaat? Το πρώτο "κραγιόν" για την ευαίσθητη περιοχή είναι γεγονός!

Τι θα έλεγες αν εκτός από κραγιόν για τα χείλη σου, αγόραζες ένα κραγιόν ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή σου; Σύμφωνα με το δημοσίευμα που είδαμε στο αμερικάνικο Refinery29, το γυναικείο brand VMagic δημιούργησε ένα balm- που μοιάζει με κραγιόν-το VMAGIC Feminine Lips Stick, ειδικά για την επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής. Χρησιμοποιείται εξωτερικά μόνο και σκοπός του είναι να ενυδατώνει, να καθαρίζει , να αναζωογονεί, να ανακουφίζει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και να διατηρεί την ισορροπία στην επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής, αφήνοντάς την απαλή.


Η σύνθεση του περιέχει 100% φυσικά συστατικά όπως βιολογικό ελαιόλαδο, οργανικό λάδι αβοκάντο, κερί μέλισσας, μέλι και προπόλη ενώ είναι απαλλαγμένη από άλλα συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς όπως χρωστικές, συνθετικά συντηρητικά , parabens ή άρωμα. Το κόστος του ανέρχεται στα 17 περίπου ευρώ και το παραγγέλνεις ηλεκτρονικά από το site του brand.

Product 500x500 ed86f5e9 9d2e 47eb aa5b 6db13790081a


Ποια είναι όμως, η γνώμη των δερματολόγων για το εν λόγω «κραγιόν» ;
Η δερματολόγος Dr. Sejal Shah, σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Θα πρότεινα κάθε γυναίκα να είναι εξαιρετικά προσεκτική όταν χρησιμοποιεί καινούργια προϊόντα στην ευαίσθητη περιοχή. Ακριβώς γιατί αυτή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη και οποιοδήποτε νέο προϊόν μπορεί να διαταράξει πραγματικά τη φυσική ισορροπία του κόλπου, οδηγώντας ενδεχομένως σε άλλα προβλήματα (όπως μολύνσεις, διαταραχές των επιπέδων του pH, βακτηριακή κολπίτιδα κλπ).

Όσο αφορά τα reviews στο site του προϊόντος, πολλές γυναίκες που το έχουν χρησιμοποιήσει αναφέρουν πως είναι τέλειο για μετά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα, μιας και καταπραΰνει- ανακουφίζει από ερεθισμούς ή κοκκινίλες , ενώ παράλληλα προλαμβάνει τις τρίχες από το να γυρίσουν μέσα στην επιδερμίδα. Στα πλεονεκτήματά του; Η βολική συσκευασία του που χωράει ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ελέυθερα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας! 

 


Πηγή