Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

White roses: Για σήμερα θέλουμε λευκά τριαντάφυλλα στα νύχια μας

Όταν μιλάμε για τριαντάφυλλα, οι πιθανότητες να αναφερόμαστε στα παθιασμένα, κόκκινα είναι μεγάλες. Το κόκκινο τριαντάφυλλο άλλωστε είναι ο βασιλιάς των λουλουδιών. Έχει μεθυστικό άρωμα, είναι σύμβολο πάθους και αγάπης… Και τα λευκά όμως είναι τόσο elegant. Είναι εξίσου ευωδιαστά και ομορφαίνουν τον χώρο μας  ίσως περισσότερο από τα κόκκινα (ας μείνει μεταξύ μας). Σκεφτήκαμε λοιπόν να τους αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration.

Σήμερα ψάξαμε να βρούμε λευκά τριαντάφυλλα ζωγραφισμένα επάνω σε νύχια και δεν σου κρύβουμε ότι… δυσκολευτήκαμε! Το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι και ο βασιλιάς του nail art όπως φαίνεται και για να βρούμε όμορφα και κομψά λευκά τριαντάφυλλα ψάξαμε αρκετά.

Τα βρήκαμε όμως και αυτό είναι που έχει σημασία. Τα βάλαμε –όπως κάνουμε πάντα- σε μία gallery για να τα δεις και εσύ και αργότερα θα πάμε με τα πόδια στο κοντινότερο ανθοπωλείο (στέλνοντας μήνυμα και φορώντας μάσκα εννοείται) για να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα. Είναι Παρασκευή και το αξίζουμε! Μήπως να κάνεις το ίδιο;

Διάβασε ακόμα: Ναι, τα νύχια σου χρειάζονται ένα detox και σου εξηγούμε το γιατί

 


Πηγή