Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

#WhiteNails: Τα λευκά nail art είναι πάντοτε on trend και πάνε με όλα – 10 για να διαλέξεις

Blue Monday σήμερα και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς δεν το νιώσαμε ιδιαίτερα. Παρ’ όλο που αυτή η χρονιά ξεκίνησε περίεργα, είμαστε πολύ αισιόδοξες και οι σκέψεις μας είναι κατά κύριο λόγο θετικές. Δεν μπορούμε λοιπόν να ταυτιστούμε με τη σημερινή, ημέρα καθώς δεν νιώθουμε blue αλλά… white!

Σήμερα λαχταρήσαμε λευκά μανικιούρ που έχουμε καιρό να δούμε και τα οποία οι αγαπημένες μας nail artists δεν σταματούν να δημιουργούν. Το λευκό βλέπεις δεν έχει εποχή. Είναι τέλειο για τα καλοκαιρινά mani pedi αφού τονίζει το μαύρισμα, αλλά ιδανικό και για τον χειμώνα αφού μας θυμίζει χιονισμένα τοπία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Townhouse (@mytownhouseuk)

Το πιο εύκολο nail art μοιάζει με μωσαϊκό και ονομάζεται #TerrazzoNailArt

Βαλθήκαμε λοιπόν να βρούμε τα πιο όμορφα λευκά μανικιούρ προκειμένου να σε βοηθήσουμε να «ντύσεις» και εσύ αυτή τη Δευτέρα στα λευκά. Μην αναρωτιέσαι αν τα καταφέραμε… Εννοείται τα καταφέραμε και βρήκαμε #WhiteNails που πιστεύουμε είναι πιο όμορφα από όσα έχουμε δει ως σήμερα (και έχουμε δει πολλά).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ibroxim (@ibrox.7)

Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις, είναι να συνεχίσεις το scroll ώσπου να φτάσεις στην gallery που ετοιμάσαμε για εσένα. Σου προτείνουμε να κρατήσεις screenshots για να πας με παραδείγματα στην μανικιουρίστ σου και σου ευχόμαστε να έχεις την πιο όμορφη εβδομάδα, τα καλύτερα έρχονται!

We love nails! Οι καρδιές στο μανικιούρ δεν είναι μόνο για τον Φεβρουάριο




Πηγή