Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Winter Reds: 15 νέα χειμερινά κόκκινα κραγιόν + 15 tips για να τα φορέσεις

Το κόκκινο κραγιόν είναι κλασικό. Έχουμε μιλήσει εκτενώς για αυτό και την ιστορία του (μετρά εκατοντάδες χρόνια) και έχουμε καταλήξει στο ότι, δεν θα φύγει ποτέ –μα ποτέ- από τη μόδα.

Μιας λοιπόν που πλέον μπορούμε να φορέσουμε το κόκκινο στα χείλη λίγο πιο ελεύθερα και επειδή είναι η πιο αδιάφορη Τρίτη σήμερα, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε όλες τις νέες, χειμερινές κόκκινες αποχρώσεις.

Δεν έχει εποχή αλλά…

Όχι, το κόκκινο δεν έχει εποχή αλλά, κάποιες αποχρώσεις (κατά την ταπεινή μας γνώμη), είναι πιο χειμερινές από άλλες. Αυτές αναζητήσαμε και βρήκαμε στις νέες αφίξεις της ομορφιάς.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Poulettes Sisters Officiel (@poulettessistersofficiel)

James Bond:Βίκυ Καγιά & Τόνια Σωτηροπούλου το φώναξαν στην πρεμιέρα – Μόνο κόκκινο κραγιόν φέτος!

Η παρακάτω gallery λοιπόν, είναι βαμμένη κόκκινη και γεμάτη tips. Κάθε ένα κραγιόν που θα βλέπεις, το ακολουθεί ένα red hot tip, για να φορέσεις το κόκκινο σωστά και έξυπνα, να του δώσεις διπλάσια διάρκεια και να κλέψεις την παράσταση για όλους τους σωστούς λόγους.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, ετοιμάσου να κρατήσεις screenshots με τις πιο καυτές κόκκινες αποχρώσεις και μη νομίζεις ότι η αγάπη για το κόκκινο τελειώνει εδώ.

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται μία ανάσα μακριά, θα μιλήσουμε ακόμα περισσότερο για το χρώμα που ανεβάζει τη διάθεσή μας και κάνει τα πάντα ομορφότερα και glam. Now scroll queen!

Το κόκκινο μανικιούρ είναι παντός καιρού και έχουμε τα ομορφότερα




Πηγή