Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Wolf cut: Το πιο δημοφιλές κούρεμα στο TikTok!

Ήταν περίπου στην αρχή της πρώτης καραντίνας, τον Μάρτιο του 2020, όταν το TikTok άρχισε να απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο. Όχι μόνο, όμως, για τα αστεία videos που ανέβαζαν οι χρήστες του, αλλά και για τις τάσεις που προέκυπταν από αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αποκλείεται να μην το έχεις καταλάβει! Μέσα από το Tik Tok εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο τάσεις τόσο της μόδας, αλλά και της ομορφιάς. Άλλες είναι super fashionable, άλλες πάλι… θέλουν προσοχή.

Pixie cut: Ο Πάνος Καλλίτσης μας μίλησε για το statement κούρεμα της σεζόν

Ο χαμός με το Wolf cut

Όσον αφορά τα beauty trends, τις τελευταίες μέρες το wolf cut απασχολεί όλο και περισσότερες TikTokers. Πολλά κορίτσια τολμούν και δοκιμάζουν αυτό το κούρεμα δείχνοντας την αλλαγή στα μαλλιά τους μέσα από το account τους.

Τι είναι, όμως, το wolf cut; Είναι η μείξη των shag και mullet κουρεμάτων. Συνδυάζει το μάκρος και τον όγκο του mullet με το φιλάρισμα του shag χαρίζοντας ένα άγριο, edgy στυλ. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα cool, sexy haircut, το οποίο έχει πολλή κίνηση, περισσότερες φράντζες και layers.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αρκετά παραδείγματα με wolf cut για να καταλάβεις ακριβώς όσα σου λέω!

@noordabashh

Reply to @mayti_zinjer9 do it do it do it #wolfcut #hair #xyzbca

♬ Paparazzi – Kim Dracula

Ένα βολικό κούρεμα

Κάποια κορίτσια βλέποντας το wolf cut θα έλεγαν ότι είναι αρκετά ανατρεπτικό. Άλλες θα έλεγαν ότι είναι super cool. Για εκείνες πάντως που βαριούνται να κάνουν πολλά-πολλά στα μαλλιά τους και να ασχολούνται με το styling, το wolf cut είναι το πιο ιδανικό κούρεμα.

Δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα για να θεωρείσαι καλοχτενισμένη και περιποιημένη. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν hairstyling, όπως ο αφρός ή η λακ, να ανακατέψεις τα μαλλιά με τα χέρια σου και είσαι… πανέτοιμη! Αν, μάλιστα, έχεις και σπαστά ή σγουρά μαλλιά, το wolf cut είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόσουν το τελευταίο διάστημα.


Πηγή