Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

WOW! Το κοραλλί κραγιόν της Ελένης Μενεγάκη είναι τέλειο για το φθινόπωρο

Ένας «άτυπος κανόνας» λέει ότι  φοράμε έντονα και φωτεινά χρώματα το καλοκαίρι σε αντίθεση με το φθινόπωρο και τον χειμώνα, που επιλέγουμε πιο σκούρες αποχρώσεις σε ρούχα και μακιγιάζ. Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, ήρθε με μια εμφάνισή της να… βάλει ένα τέλος σε ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η παρουσιάστρια του MEGA μάς υπενθύμισε -με ένα super φωτεινό outfit και μακιγιάζ που έκανε- ότι και το φθινόπωρο όλα επιτρέπονται!

Ναι! Ελένη μας αρέσεις με τα ίσια μαλλιά – Πώς θα αντιγράψεις κι εσύ το hair look της Μενεγάκη

Ελένη θέλουμε κι εμείς το κοραλλί κραγιόν σου!

Λατρεύω και φοράω συνέχεια κοραλλί κραγιόν το καλοκαίρι. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν είχα σκεφτεί να το επιλέξω και στα φθινοπωρινά make up looks μου. Και η Ελένη Μενεγάκη, με την εμφάνιση που θα δεις ευθύς αμέσως, μου έδωσε όλη την έμπνευση που χρειαζόμουν.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα φλοράλ, midi, κοραλλί φόρεμα Diamonds Creations Boutique,  με ζώνη στην ίδια απόχρωση και λευκές γόβες, ενώ επέλεξε και matching κραγιόν για να ολοκληρώσει το look της.

Και, ναι! Το κοραλλί κραγιόν της Ελένης έκανε τη διαφορά.

Πώς θα φορέσεις κι εσύ το κοραλλί κραγιόν το φθινόπωρο

Μπορώ να καταλάβω ότι σου φαίνεται αρκετά φωτεινό το look της Ελένης και ίσως να είσαι λίγο πιο… «σκοτεινή» τους φθινοπωρινούς μήνες. Μπορείς, όμως, κι εσύ να φορέσεις το κοραλλί κραγιόν με διάφορους άλλους τρόπους.

Συνδύασέ το με denim παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο blazer ή με total black look. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις με ένα midi φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις για να… τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Και προσοχή! Εννοείται πως με το κοραλλί κραγιόν σου θα αφήσεις clean όλο το πρόσωπο. Λίγο ρουζ και μια γραμμή μαύρου eyeliner θα σε μετατρέψουν αμέσως σε μια make up queen.

Do it, όπως η Ελένη, λοιπόν, και… δες και 5 WOW κοραλλί κραγιόν στην gallery!


Πηγή