Δευτέρα , 22 Απρίλιος 2024
Ξυπνήστε με τα πιο απαλά χέρια μέσα στο καταχείμωνο!

Ξυπνήστε με τα πιο απαλά χέρια μέσα στο καταχείμωνο!

Τα αφυδατωμένα και τραχιά στην υφή τους χέρια είναι κοινό πρόβλημα πολλών ανθρώπων (αντρών και γυναικών) που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ιδιαίτερα όμως τώρα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα χέρια τείνουν να γίνονται ακόμη πιο ξηρά και θαμπά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κοκκινίζουν.

Πόσες φορές ευχηθήκατε να ξυπνούσατε ένα πρωί και τα χέρια σας να ήταν τόσο απαλά, όσο ενός μωρού; Δείτε, λοιπόν, πώς θα απαλλαγείτε από την ξηρότητα στα χέρια, χωρίς να κουραστείτε καθόλου, ενώ κοιμάστε!

 

Απλώστε μια ενυδατική κρέμα χεριών ή χρησιμοποιήστε-ακόμη πιο φυσικά, ελαιόλαδο ή έλαιο βιταμίνης Ε.
Κάντε απαλό μασάζ στα χέρια σας για περίπου 5 λεπτά, καθώς κάτι τέτοιο θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στα χέρια σας και θα τα ζεστάνει.

Προμηθευτείτε μαλακά βαμβακερά γάντια (εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες) και φορέστε τα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτά, θα σφραγίσουν την υγρασία στα χέρια σας και το πρωί θα είναι πιο απαλά από ποτέ!

Επίσης, μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε πάντα μια κρέμα χεριών ή ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας και να φοράτε γάντια σας, όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους.

Καλό θα ήταν τέλος, μια φορά την εβδομάδα, να κάνετε απολέπιση στα χέρια σας!

 


Πηγή: queen.gr