Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#XSnails Είναι η μοναδική τάση που λατρεύουμε για τα νύχια

Η αδυναμία μας στα κοντά, κομψά νύχια εδώ στο beauty department είναι γνωστή. Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, θα το παραδεχτούμε ακόμα μία φορά: Λατρεύουμε τα κοντά νύχια και αντιπαθούμε κάπως τα πολύ μακριά. Έχουμε αποδείξει μάλιστα ότι τα κοντά νύχια είναι τέλεια και για nail art οπότε είμαστε καλυμμένες. Σήμερα λοιπόν με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ σε ενημερώνουμε ότι τα κοντά νύχια είναι επιτέλους τάση!

Ναι, ναι τα #XSnails είναι trending και δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε περισσότερο. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης χρονιάς σε καραντίνα και μακριά από τα nail bars, αντιληφθήκαμε ότι τα low maintenance, κοντά νύχια δεν είναι απλά πιο όμορφα αλλά είναι και πρακτικά. Όχι εμείς δηλαδή, όλος ο υπόλοιπος κόσμος το κατάφερε και έτσι τα κοντά νύχια είναι μόδα και θέλουμε να κόψεις τα δικά σου άμεσα!

Εντάξει, αστειευόμαστε, δεν χρειάζεται να κόψεις τα νύχια σου αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να τα μακρύνεις ούτε να φορέσεις ψεύτικα. Τα κοντά νύχια θα τα λατρέψεις και για να σε βοηθήσουμε λιγάκι, βρήκαμε δέκα XS νύχια που θα θέλεις να αντιγράψεις και μάλιστα μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και μείνε συντονισμένη γιατί θα επανέλθουμε με περισσότερη #XSnails έμπνευση…

Διάβασε ακόμα: Τα #IndieNails τα γνωρίσαμε με άλλο όνομα το καλοκαίρι αλλά και πάλι μας αρέσουν


Πηγή